--> -->

Mihaiu a povestit experiențele trăite: ”Mi-a fost rușine. Apoi, am simțit că se va termina bine”

Andreas Mihaiu, extrema dreapta în vârstă de 22 de ani a lui Dinamo, și-a revenit după penalty-urile ratate cu Astra, ce au influențat necalificarea echipei în finala Cupei României.

Jucătorul a bifat 17 meciuri în actuala ediție și a marcat un gol. A devenit unul dintre fotbaliștii pe care Dusan Uhrin s-a bazat în acest al doilea mandat al său în Ștefan cel Mare.

”A fost un sezon greu și lung. Cred că a fost cel mai greu din cariera tuturor. Parcă au fost trei ani într-unul cu toate cele întâmplate, dar sunt fericit că s-a terminat cu bine.

A fost incertitudine, au fost minciuni, foarte multe schimbări și s-a creat o atmosfera foarte urâta, dar e bine că am trecut peste tot.

Într-adevăr, n-au fost perioade tocmai bune, dar mi-am ispășit pedepsele, dacă pot spune așa, m-am antrenat și am jucat la potențial maxim chiar dacă eram la echipa a doua”, a spus Mihaiu într-un interviu acordat ProSport.

Fotbalistul eligibil U21 în acest sezon a explicat cum s-a simțit după penalty-urile ratate. ”A fost greu pe moment. Cel mai rău, mi-a fost rușine de colegi, pentru că e posibil ca aceea să fi fost singura șansă pentru unii, chiar și pentru mine, să ajungă într-o finală de Cupă. Am trecut peste tot cu ajutorul lor și nu aveam timp prea mult de supărare pentru că urmau două meciuri importante de campionat.

Apoi, am marcat în play-out și am simțit că mi-am reparat greșeala de la penalty-uri și am știut în secundele alea că sezonul se va termina cu bine.

Am fost împreună la o masă și atât. A fost o descătușare pentru că doar noi știm prin câte am trecut și cât am suferit. După patru etape din play-out, eram la retrogradare, la două puncte de baraj. Cred că a fost meritată o masă la final de an.

Nu vreau să vorbesc despre ei (n.red spaniolii lui Cortacero).. Să se întoarcă, dar să-i ferească Dumnezeu să se întâlnească cu suporterii fața în față”, a comentat Mihaiu.

Citește și

Orban: ”Vaccinul anti-Covid ar putea să nu mai fie gratuit”. Reacția imediată a lui Cîțu