Wave Resort

Mihai Tudose, luat la întrebări: ”Vă simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”

Mihai Tudose, fost premier al României, vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D. Mihai Tudose a ocupat funcția de Premier al României, în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, un mandat scurt, dar plin de declarații și momente controversate, dar și de inițiative politice cu impact în spațiul public.

De asemenea, este unul dintre cei mai influenți lideri PSD, fiind membru în acest partid aproape încă de la înființarea acestei formațiuni politice. A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României, iar în prezent, Mihai Tudose este europarlamentar.

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dumneavoastră?”, “Cine a încercat să vă creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose variant modernă a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mihai Tudose în ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D.

Citește și

Crin Antonescu acuză războiul din PNL: ”Se dramatizează excesiv, se victimizează indivizii”