Mihai Stoica se ia de un titular de la Dinamo: “Îl știu, nu poate să joace bine niciodată!”

Dinamo a reușit să producă surpriza etapei și să câștige la Botoșani cu scorul de 3-2, însă Dusan Uhrin l-a pierdut pe Cosmin Matei, ieșit accidentat, cu mâna bandajată. Și Bordușanu a ieșit cu probleme medicale, iar Pierret și Grădinaru au fost eliminați.

”Dacă nu e la baraj, e o mare problemă”

Meme Stoica îl cunoaște foarte bine pe Cosmin Matei, pe care l-a avut la FCSB și pe care îl consideră singurul jucător de construcție al lui Dusan Uhrin”.

”Dinamo a arătat altfel. A arătat ca atunci când juca, dar nu câştiga. Dacă Matei nu e la baraj, e o mare problemă. Nu ştiu cât de gravă e accidentarea”, a declarat oficialul FCSB la Orange Sport.

Managerul general al FCSB l-a făcut praf în schimb pe fostul junior al roș-albaștrilor, Răzvan Grădinaru.

Ce a zis de Grădinaru: ”Trei etape minim”

”Grădinaru nu poate juca bine niciodată. L-am avut, îl ştiu, acoperă mai multe posturi, dar Matei ia decizii, e un jucător cu care se ajunge la poartă. E singurul jucător de creaţie de la Dinamo”.

Actualul mijlocaș al lui Dinamo a fost eliminat în ultimele secvențe ale partidei, după ce a înjurat un adversar, iar Mihai Stoica consideră că ar trebui suspendat și la baraj: ”Ai câştigat. Ce cauţi acolo să te cerţi, să iei roşu (n.r. – Grădinaru)? Trei etape minimum ia, dacă se respectă regulamentul disciplinar”.

Citește și

Destăinuirile ”bunicuței de pe net”, Tanti Lenuța din Chinteni: ”Mi-era dor să-i iau în brațe!”