Mihai Stoica: ”Ne-am dori ca Dinamo să intre în play-off”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, își dorește ca rivala Dinamo să ajungă în play-off-ul din Liga 2.

Dinamo mai are de jucat 3 meciuri din sezonul regular al ligii secunde. Cu 24 de puncte, 3 lungimi de recuperat până la zona play-off-ului, ”câinii” încă speră.

Mihai Stoica este un susținător neașteptat al cauzei dinamoviste.

”Locurile 4 și 5 nu au nicio șansă la baraj”

”Din punctul nostru de vedere, nu doar al meu, ci și al clubului, ne-am dori ca Dinamo să intre în play-off. Are șanse. Orice echipă intră acolo poate să termine în primele 3. Asta înseamnă promovarea, pentru că CSA Steaua nu poate merge.

Locurile 4 și 5 nu au nicio șansă la baraj, așa mi se pare. Anul acesta e prea mare diferența între cele din Liga 1 și Liga 2.

Am văzut meciurile transmise în prima etapă. Cred că Poli Iași e favorită pentru locul 2. Mai departe nu știu ce să zic. Oțelul slab, Buzău slab”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Dinamo, program accesibil în Liga 2

Dinamo joacă primul meci oficial din anul 2023 luni, de la ora 17:00, împotriva celor de la Unirea Constanța, o formație aflată în plină reconstrucție, cu mulți juniori. Meciul se va juca pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală.

Urmează o deplasare la Șelimbăr, echipă antrenată de Claudiu Niculescu, care tocmai a pierdut 1-4 la Poli Iași, apoi un meci pe teren propriu cu Poli Timișoara.

Citește și

Povestea de dragoste dintre Mihai Șora și Luiza Palanciuc, cu 56 de ani mai tânără decât el