Mihai Stoica, mesaj pentru Gigi Becali: ”Poate nu ne făceam de râs”

Gigi Becali este supărat că nu și-a ascultat instinctul și nu l-a transferat pe Ciprian Deac când a avut ocazia. Și-l învinovățește pe Mihai Stoica că el l-a influențat. Totuși, managerul general al celor de la FCSB explică de ce el nu consideră că a greșit.

”Nu știu de unde a rămas Gigi Becali cu impresia asta, dar niciodată n-am spus că Deac e terminat. Am spus că l-am întrebat pe Edy Stăncioiu cum e ca om și mi-a zis că poate da randament doar la CFR, unde e zona lui de confort. Înclin să cred că așa e, dacă mă gândesc la experiența nereușită din Germania, evoluția neconcludentă de la Rapid, cele 3 goluri marcate în 2 ani la Aktobe și Tobol sau prestațiile palide de la echipa națională.

Iar Gigi, dacă-l avea pe 5.000€ salariu și era sigur că e ce trebuie, n-avea niciun sens să mă întrebe pe mine. Putea să-l semneze așa cum a făcut-o cu vreo 10 jucători din lotul actual deși eu am fost contra venirii lor.

Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

Ce a declarat Gigi Becali despre acest subiect:

”Singurul lucru pe care l-aș dori, nu că aș vrea să se accidenteze, dar să plece undeva Deac. Dacă aș putea să scap de el… El le-a luat toate campionatele, el le-a luat tot. El face tot acolo!

Eu am vrut să-l iau pe Deac cu 5 mii salariu. I-am reproșat lui Meme tot timpul. El a zis că e terminat, venise după accidentările din Germania. L-a luat CFR. Am vrut apoi să-l iau iar, cu 20.000 de salariu. Semnasem contractul, am vorbit cu băiatul, i-a făcut CFR ofertă mai mare și a rămas la CFR”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Un bărbat l-a stropit pe George Simion cu cerneală la Iași. Ce va păți