Mihai Stoica, după ce Leo Strizu l-a comparat cu Fane Spoitoru: ”Răspunsul meu e același!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a reacționat, în urma declarațiilor făcute de Leonard Strizu (55 de ani), fostul antrenor din acte al roș-albaștrilor.

”Am doar compasiune pentru el”

Oficialul roș-albaștrilor l-a ironizat pe fostul tehnician din acte al formației care ocupă poziția a treia în clasamentul Superligii.

”Acuzații grave grave, sau așa și așa grave? Glumesc, am citit în mare. Am doar compasiune pentru el.

Numai bine! Răspunsul e același: compasiune. Am altceva mai bun de făcut, crede-mă”, a declarat Mihai Stoica, potrivit celor de la Fanatik.

Leonard Strizu: ”MM Stoica un fel de Fane Spoitoru”

Leo Strizu a dat detalii despre una dintre cele mai mari umilințe trăite în perioada în care a fost „principalul” vicecampioanei, și anume momentul în care i s-a refuzat plecarea alături de echipă în cantonamentul din Turcia.

”Nu vreau să mă feresc, să cer scuze celor pe care îi implic în discuție, vreau să vă spun realitatea, chiar dacă îi pun într-o lumină proastă.

(…) Primesc mesaj pe telefon de la MM Stoica: «Mă, tu ce cauți în cantonament? Fă-ți bagajul sau du-te acasă liniștit!». (…) I-am zis: «Băi, Memeule, hai să vorbim un pic». Îmi spune: «N-avem bă, ce să vorbim!». N-a vrut să vorbească.

Tot prin mesaje i-am spus: «Până la urmă, ce trebuie să fac eu (n.r. în funcția de la FCSB)? Eu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar vreau să aud de la tine». «Nimic! Te duci la conferințe și vii la meciuri oficiale!».

De atunci, eu mi-am dat seama că e groasă. Că ce vrea să facă MM-ul la Steaua … poate fac ceva o comparație greșită, dar e un fel de Fane Spoitoru prin pușcărie! (n.r. – Ion Titișor, alias Fane Spitoru, a fost un temut interlop al anilor ’90)”, a declarat Strizu, pentru Fanatik.

Leo Strizu: ”Cu MM Stoica eram mai mult decât frate”

Leo Strizu a vorbit ulterior și despre legăturile sale din trecut cu Mihai Stoica și modul în care cei doi au început să colaboreze.

Chiar dacă Mihai Stoica a jucat un rol determinant în mazilirea sa de pe banca FCSB, Strizu nu uită că cei doi au avut, la un moment dat, o relație solidă. Tehnicianul susține că tocmai el e cel care a susținut venirea lui MM la clubul lui Becali, în urmă cu două decenii.

„Eu l-am întâlnit pe Mihai Stoica prin intermediul lui Sică Puşcoci, avea nevoie de nişte bani. Eu eram în Turcia şi i-am zis să ia din cont şi să îi dea lui MM Stoica. La un an după ce m-am lăsat de fotbal, Mihai Stoica m-a contactat şi mi-a spus să vin să lucrăm împreună. Am acceptat şi am avut o perioadă foarte frumoasă cu Mihai Stoica în care eram mai mult decât fraţi.

Am suportat împreună și lucruri bune, şi lucruri rele. Am pus amândoi umărul la salvarea echipei de la retrogradare, vorbim de perioada Oţelul”.

Citește și

Reacții în lanț ale liderilor politici legate de avionul VIP folosit de Iohannis