Mihai Stoica, disperat: ”Oricine ar putea să speculeze” FOTO

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dat azi detalii despre situația de la club, anunțând noi cazuri de COVID, roș-albaștrii fiind devastați de numărul uriaș de infectări.

La finalul mesajului postat pe Facebook, MM Stoica a făcut o referire la Gică Hagi și Gică Popescu, antrenorul și președintele Farului, echipa pe care FCSB ar trebui s-o întâlnească duminică în Liga 1.

Cum stă situația la FCSB

”Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, astăzi având loc testarea celorlalți.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.

P.S. Oricine ar putea să speculeze regulamentele și să câștige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”, a scris MM Stoica pe Instagram.

Citește și

Lui Cioloș nu-i convine Ciucă: ”Capitularea politicului. Evident unde suntem noi”. Acuze alianțe