--> -->

Mihai Stoica amenință cu dezvăluiri uriașe: ”Cutremur mai mare ca în ′77!”

Mihai Stoica a dat de pământ cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori a Federației Române de Fotbal, care a comentat situația antrenorului licențiat de la FCSB.

Managerul general al vicecampioanei României l-a amenințat pe Lucian Burchel și a spus că își păstrează un as în mânecă, pentru că există un antrenor în prima ligă din România care nu are un carnet de antrenor, însă nu a vrut să îi dezvăluie numele.

”Nu a antrenat. Ce inepție!”

”Știu pe cineva care nu are carnet de antrenor, dar îmi păstrez un as în mânecă atunci când o să mă întâlnesc cu domnul Burchel. E antrenor din prima ligă. O țin pentru mine, aștept să văd ce mișcări face domnul Burchel, șeful antrenorilor.

Eu m-am interesat dacă președintele Federației a condus un club. Nu a condus! M-am interesat și dacă domnul Burchel a antrenat vreun club. Nu a antrenat!

Vă imaginați ce inepție a putut să spună Burchel? Că e un pericol pentru jucători să moară că nu e structurat antrenamentul.

Noi avem medic peste tot, sunt echipe în Liga 1 care merg fără medici la meciuri, asta nu mai contează pentru Burchel.

Lui îi place mult la televizor, mă aștept să-l văd și la Disney și apare să spună că va studia regulamentul. Păi studiază regulamentul, băi, șeful antrenorilor”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

”Întreabă-l pe Gică Popescu despre Pep și Luis Enrique”

”Burchel era antrenor anul trecut când Rapid își lăsa licența Pro acasă și nu mergea în cantonament. Știi cum? În momentul în care o să devoalez, o să fie cutremur.

Batem cutremurul din 1977! Prea vorbesc mult unii și n-au idee pe ce lume trăiesc. Îl aștept pe Burchel să intervină, el nici nu știe ce vorbește, dar îi place să vorbească”, a continuat Mihai Stoica.

”Degeaba am licență Pro dacă eu nu am valoare. Mă interesează ce poate la verde omul. Licența ar trebui să o arătăm și o arătăm. Ar trebui să existe mai mult respect pentru fotbaliștii adevărați, care să facă o școală într-un timp normal, nu ca acum.

Întreabă-l pe Gică Popescu cum a luat Pep Guardiola și Luis Enrique licența, în cât timp. Sunt oameni care au plătit și care au luat licențe de la Ghermănescu și nu vor să le echivaleze. De ce nu vor să le echivaleze?

Mircea Rădulescu a fost directorul Școlii de Antrenori și a antrenat patru echipe naționale, mi se pare OK. Burchel nu a antrenat nimic, aici e o anomalie.

E o situația excepțională acum la noi. De ce trebuie să fie antrenorul cu licență Pro acolo? De ce nu a fost aplicat până acum? Să-și facă ordine în casă și după să ne facă ordine nouă”, a mai spus MM Stoica.

Citește și

Sfaturi despre iubire de la Sfântul Porfirie Kavsokalyvitul