--> -->

Mihai Stoica: ”Am scăpat ieftin. Decizia nu i-a aparținut lui Dică”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat eșecul rușinos suferit la Silkeborg, în grupa de Conference League, scor 0-5.

FCSB a mers cu o echipă improvizată la Silkeborg și s-a făcut de râs. Întrebat dacă va continua cu aceeași strategie în grupa de Conference League, Mihai Stoica a replicat: ”Nu am vorbit cu patronul. El decide, el face strategia clubului! Decizia pentru acest meci nu i-a aparținut lui Dică”.

”S-a jucat pe mochetă, ei știu”

”E greu de justificat o asemenea prestație. Ce e important de justificat, nu am citit presa, nu am vrut să mă încarc, este că s-a jucat pe o mochetă. E un pic alt fotbal acolo. Mă uitat la raportul șuturilor, 16-7, 5-0. Nu o să repet ce a zis Nistor, dar probleme e că nu am văzut niciodată o echipă de nivelul ăsta care să facă aproape 1.000 de pase.

Oamenii ăia chiar știu să joace pe mochetă! E diferit de gazonul sintetic. Nu e vorba de scuze, dar e puțin alt sport. Eu cred, nu dau sfaturi pariorilor, că sunt bani pe jos la o victorie a lui Silkeborg contra lui Anderlecht.

Am scăpat ieftin cu 5-0. Dădeau impresia că dacă apasă puțin pe accelerație ne dau gol când vor. Cred că era același semn, victoria lor, și cu prima echipă. Rămâne rezultatul, prestația, rămân românii care au venit din toată Danemarca și în fața cărora trebuie să ne aplecăm și să ne prezentăm scuzele. Rămân milioane de suporteri care sunt dezamăgiți.

Au toate motivele să fie, mai ales că urmează peste 6 zile meciul retur. Probabil o să jucăm cu un record negativ de asistență. Sunt foarte puține bilete vândute, prețurile mari, iar oamenii sunt dezamăgiți”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

”Altfel pleacă mingea”

”Octavian Popescu a făcut o greșeală, dar în rest a fost activ. Pantea nu mi-a displăcut, Musi a intrat foarte bine în partea a doua a meciului. În rest e foarte greu să remarci pe cineva. Ștefan Târnovanu nu a avut nicio minge apărată, dar nu i se poate imputa niciun gol”, a precizat Mihai Stoica.

Orice echipă de fotbal din lume mai joacă pasă lungă, Silkeborg nu! Ei nu au făcut altceva decât să ude mocheta. Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu sunt scuze, erau aceleași dimensiuni, aceleași mingi. Doar că se joacă alt fotbal, altfel pleacă mingea. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să fii obișnuit”, a spus oficialul roș-albaștrilor.

Citește și

În ce și-a investit Dan Negru banii câștigați: ”Mă bucur că am fost zgârcit”