Wave Resort

Mihai Stoica a răbufnit: ”Nu se va mai întâmpla. Nu mai las echipă fără scut”

FCSB a bifat un nou campionat fără succes, titlul a mers în Gruia din nou, pentru a 4-a oară la rând. Roș-albaștrii nu au mai câștigat trofeul din 2015. Aseară, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în duelul cu FCSB, în ultima etapă din play-off.

Mihai Stoica a reacționat astăzi la finalul sezonului și a făcut un anunț important pentru fani. Va ieși frecvent pentru a apăra echipa, transmițând că Gigi Becali nu va mai ieși în public.

”A fost un sezon extrem de dificil. Faptul că n-am avut posibilitatea să jucăm meciurile importante pe Arena Națională (dintre cele 6 cu CFR, Craiova, Sepsi am jucat doar unul în care am spulberat campioana chiar și fără Dennis Man) a contat enorm. Așa cum au contat și Covidul (care ne-a scos din Europa), blestemul accidentărilor, Kovacs (cu CFR, Viitorul, Craiova), Popa (cu Sibiul), Călin (la Sf Gheorghe). În condiții normale, sau măcar cu VAR, cred că am fi reușit să câștigăm titlul chiar și fără Man și Coman.

Sigur, și noi am făcut greșeli. Le-am conștientizat, încercăm să nu le repetăm.

Despre plusuri nu e cazul să vorbim acum, deși au fost, doar dacă ne gândim la apariția lui Octavian Popescu. Dezamăgirea e mare și poate fi ștearsă doar dacă ne vom califica în grupe și/sau vom domina categoric întrecerea internă.

Despre activitatea mea, care a devenit un subiect foarte mediatizat, vreau să fiu foarte clar. Nu sunt implicat deloc în politica de transferuri, nici în numirea antrenorului. Asta nu înseamnă că nu sprijin 100% staff-ul tehnic și absolut toți jucătorii care compun lotul, așa cum am făcut-o mereu în cei aproape 30 ani de carieră. În rest, mă ocup doar de organizare și de monitorizarea jucătorilor din academie pe care-i consider de perspectivă.

Promit însă suporterilor că din prima zi a sezonului viitor – sau poate chiar mai devreme – voi reveni în peisajul media, mai ales că patronul mi-a adus la cunoștință că nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reproșat, pe bună dreptate, că am lăsat echipa fără scut. Asta nu se va mai întâmpla!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Citește și

Cel mai bun sfat de la mamă pentru unul dintre titularii lui Dinamo: ”Cum îți așterni, așa dormi”