--> -->

Mihai Morar și Daniel Buzdugan revin la Antena 1. Ce emisiune specială vor prezenta

Mihai Morar și Daniel Buzdugan, care sunt prezentatori la Radio Zu, revin la Antena 1 pentru un program special, zilele viitoare. Pe 29 noiembrie și pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, ei pot fi urmăriți pe post.

Se iau la rost!

Din 28 noiembrie, de la ora 16.30, Antena 1 sărbătoreşte în familie, cu un festival de râs şi distracţie, oferindu-le telespectatorilor patru ediţii speciale de roast: „Stand-Up Revolution – Celebrities Twist”, în cadrul căreia cei cinci jurați vor fi surprinși cu glume savuroase de nume importante din showbiz, dar şi „Râzi cu ROaST de ziua noastră”, „Râzi cu ROaST de Sărbătoare”, „România, râzi cu ROaST”.

Astfel, pe 28, 29, 30 noiembrie şi 1 decembrie, de la ora 16.30, la Antena 1 e de comedie. Timp de patru zile, vedetele vor demonstra că au simţul umorului şi se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Pe 29 noiembrie, de la ora 16.30, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor spune: „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li se vor alătura vedetele Antena 1 care vor lua la roast chiar emisiunile staţiei.

Răzvan Simion, Mirela Vaida, Vlad Gherman, Doina Teodoru, Cosmin Natanticu, Ilona Brezoianu și Alina Pușcaș se vor întrece în discursuri care mai de care mai usturătoare.

Programe de râs

Pe 30 noiembrie, de la ora 16.30, de Sfântul Andrei, e „ROaST de Sărbătoare”, iar vedetele au pregătit momente speciale de roast şi stand-up, inspirate de locurile lor natale.

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor celebrităţi din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!”, iar glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni se vor regăsi din plin la Alexandru Banciu, Cosmin Natanticu, Andrei Ciobanu, Radu Pietreanu, Radu Bucălae, Virgil Ciulin și Mane Voicu, de la ora 16.30, la Antena 1.

Personaje istorice din toate timpurile, ale căror nume au rămas prezente în mintea tuturor românilor, îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Citește și

Petrecere cu ”șpriț și lăutari” în Trenul Regal, de 1 Decembrie. Casa Regală: ”Blasfemie”