--> -->

Mihai Morar, reuniune de familie la Balcic: ”Sunt bogat”

Bulgaria rămâne pe podium în opțiunile românilor de concediu, continuând pe linia ultimilor ani.

Peste un milion de turiști români și-au făcut vacanța anul trecut în țara vecină, iar estimările specialiștilor este că numărul conaționalilor s-a mărit în privința celor ce-au ales litoralul de la sud de Dunăre în 2022.

De la Balcic la exclusivistul ”Reina del Mar”

Printre mulții români ce-au accesat opțiunea Bulgaria pentru vacanță cu familia s-a numărat, și se numără, Mihai Morar.

La câteva zile după ce mezina Roua a împlinit 3 ani, vedeta TV și online s-a bucurat de un concediu fain și simplu alături de familia reunită în Balcic și în împrejurimi, deunăzi, iar acum este alături de soție și de cele trei fetițe ale cuplului într-un resort exclusivist din Obzor, ”Reina del Mar”, postând periodic imagini și filmulețe în social media.

Prima vacanță ultra all inclusive din ”neamul Morarilor”, cum a dezvăluit el însuși.

”Le mulțumesc că mă fac bogat”

Mihai Morar a reușit să încropească o vacanță de suflet alături de întreaga familiei, aici incluzând și proprii părinți, dar și pe socri! A făcut anunțul inclusiv pe pagina personală de Instagram, la care a atașat o fotografie sugestivă, care a strâns peste 17.000 de aprecieri online. Inclusiv de la alte vedete din showbizz.

”Știi când mi-am dat seama că sunt bogat?! Când am avut posibilitatea să merg în vacanță cu toți copiii și cu toți bunicii. Nu posibilitatea financiară, ci biologică. Când nu mai poți să ai o vacanță cu toți părinții, toți copiii, toți bunicii, începi să fii sărac. Nu financiar, ci mult mai grav: sufletește. Le mulțumesc tuturor celor din fotografia asta pentru că mă fac bogat”, a postat Mihai Morar la fotografia din Bulgaria.

Cu ”regina lui mamă”

El, soția și fetele lor i-au dus pe bunicii fetițelor și să viziteze frumosul castel al Reginei Maria de la Balcic.

Mihai a postat și de acolo o fotografie alături de mama sa, în grădina exterioară a castelului, notând: ”Cu regina mea mamă, la Regina Mamă a României”.

Citește și

Mădălin Ionescu, chestionat dacă a avut aventuri cu alte femei de când și-a cunoscut soția: ”Stai așa!”