--> -->

Mihai Morar le bate obrazul lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea după ce Antena 1 i-a dat afară de la ”Chefi la cuțite”

Antena 1 a anunțat, joi, faptul că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriului show-ului culinar.

Motivul este „refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Susținere pentru Mona Segall

Mihai Morar i-a criticat dur pe cei trei chefi fiindcă au refuzat să se mai prezinte la filmările din octombrie pentru noul sezon „Chefi la cuțite”. Prezentatorul și-a exprimat susținerea față de Mona Segall, realizatoarea emisiunii, care e nevoită acum să găsească alți trei jurali pentru show-ul culinar.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani. Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima.

Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar, prin intermediul unei postări în social media.

Primele declarații făcute de Mona Segall despre situația de la ”Chefi la cuțite”

Producătoarea a spus că nu se aștepta la acest gest din partea celor trei chefi, cu atât de puțin timp înainte de începerea filmărilor.

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.

(…) Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a declarat Mona Segall, potrivit Antena1.

Citește și

Fost ministru al Economiei: ”Limitarea plăţilor cash nu este despre combaterea evaziunii, este despre control”