Mihai Mărgineanu vehement cu Elena Lasconi: ”Stalin mai zicea asta”

Cântărețul Mihai Mărgineanu și-a spus și el opinia în scandalul momentului.

Artistul spune că pe Elena Lasconi de la USR nu a ajutat-o foarte mult conceptul de familie tradițională pe care îl susține, dacă a crescut o fiică, Oana, care s-a ”răsculat” împotriva celei ce i-a dat viață.

”Nici tradiționalitatea familei n-a ajutat-o”

„Nu ma uit la televizor … deloc … !

Astazi, dupa mancarimile anale specifice varstei, am deschis pe telefon o stire facuta de Serban Huidu despre declaratia a unei doamne din politica legate de traditionalitatea familiei si declaratia lu’ fii-sa dupa declaratiile ma-sii. Ati inteles?

Si mi-am stricat dimineata ca prostu’ !

Doamna este pentru familie traditionala si fii-sa o face „jegoasa” ca este homofoba. Auzi tu, o face jegoasa pe ma-sa!!!

Sa-mi trag una!!!! Adica , zice aia mica ca daca ma-sa nu vrea casatorii gay este homofoba . Nimic mai fals si mai nematematic. Ca in bancul cu militienii : n-ai acvariu, esti homosexual!

Acuma eu cred ca nici traditionalitatea familiei doamnei din politica n-a ajutat-o prea mult, crescand in familia ei traditionala o fiica „pick-me”, dornica de atentie cu orice pret , care plange cu lacrimi multe pe Instagram , muscand din ma-sa care i-a schimbat ‘pemparsu doar pentru ca la scoala privata unde a invatat ea, au educat-o in modul extrem de stanga ca : „cine nu e cu noi este dusmanul nostru si ne uraste” .

”Stalin mai zicea asta”

Stalin mai zicea asta!

As vrea sa Nu discutam subiectul asta vineri seara la 14Lane.

Ar fi pacat de bucatele alese facute de Chef si de locul ala superb care ne gazduieste pe noi sa va cantam cantece despre femei si barbati din diferite epoci”, scrie Mărgineanu pe Facebook.

Citește și

Fiica Elenei Lasconi, șomeră și fără studii, e revoltată și vrea în politică