--> -->

Mihai Măgureanu, ironic, înaintea lansării melodiei ”Dictatorii de opinie”: ”Nu e ciudat asta?”

Artistul Mihai Mărgineanu, cântăreț și actor deopotrivă, a lansat o problemă interesantă în mediul online. Bărbatul de 51 de ani a remarcat faptul că în ultima perioadă nu a mai apărut nicio știre despre atentate teroriste.

Mai mult, Mărgineanu a comparat situația de acum cu cea de dinainte ca Germania să invadeze Uniunea Sovietică, în Al Doilea Război Mondial.

”Nu i se pare nimănui ciudat că, dintr-o dată, presa de știri n-a mai dat nimic despre atentate teroriste? De un an de zile zici că au dispărut cu totul.

De Greta aia mică a mai auzit cineva ceva? O fi la liceu sau a dat-o mami direct la facultate? Ce-mi plac știriștii și posturile de știri. Ce bucuroși sunt știriștii că ei au încă serviciu. Și noi, nu! Ei ar zice orice doar-doar să-și ia leafa și luna viitoare. Micuții de ei!

Hitler le spunea camarazilor lui înaninte de invazia Uniunii Sovietice: “Severitatea de azi înseamnă blândețea de mâine”, privitor la milioanele de ruși pe care nemții urmau să-i lase să moară de foame, la propriu, după ce Germania le furau toate grânele.

Mulți dintre generalii naziști nu l-au crezut, dar nici nu l-a contrazis nimeni. De frică și din obediență. Săptamâna asta voi lansa cântecul cu titlul “Dictatorii de opinie”. Uite așa!”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

Citește și

Nicușor Dan despre carantinare și după discuția cu Florin Cîțu: ”Atât trebuie să mai rezistăm, vin noi vaccinuri”