Mihai Găinușă i-a blocat numărul de telefon lui Șerban Huidu: ”E totuși finul meu”

Șerban Huidu a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit și despre prietenia pe care a avut-o cu Mihai Găinușă.

Fostul său coleg de la „Cronica Cârcotașilor” nu mai vrea să aibă nicio legătură cu prezentatorul de la Prima TV.

Conflict între cei doi ”cârcotași”

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a povestit șii despre relația de prietenie cu Mihai Găinușă, care s-a destrămat în urmă cu 10 ani și de atunci nu au mai lucrat niciodată împreună. În anul 2014, Mihai Găinușă a ales să se retragă de la „Cronica Cârcotașilor”, după 14 ani de activitate.

Dorința lui de a pleca de la emisiune a avut loc după un conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu, acesta fiind principalul motiv pentru care el a renunțat la show-ul de la Prima TV.

Acum, invitat la podcast-ul lui Mihai Morar, Șerban Huidu a făcut dezvăluiri neștiute și a mărturisit că i s-a sugerat în repetate rânduri să renunțe la colaborarea cu Mihai Găinușă.

Ce a spus Huidu despre Găinușă

„Știi de câte ori mi s-a sugerat ca Mihai Găninușă să fie tras pe dreapta? Dar nu așa face un camarad cu care ai plecat la luptă!”, a spus prezentatorul de la Prima TV.

„El e foarte supărat pe tine”, a completat Mihai Morar. „Da, nu îmi dau seama de ce e așa supărat, poate o să îi treacă”, a spus cu un iz de speranță prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor”, relatează romaniatv.ro.

Întrebat „Crezi că el consideră că evenimentele din viața personală i-au dăunat lui?”, Șerban Huidu a răspuns: „Da, era îndreptățit să considere a fi o problemă reală dacă evenimentele din viața mea erau făcute cu intenție. La mine primul lucru pe care l-au gândit unii apropiați a fost «ia să îi dăm lovitura de grație».

El mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, că poate… să ne întâlnim, da, el e finul meu, totuși”.

Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă

În februarie 2022, Șerban Huidu a mărturisit că el a încercat să se împace cu fostul său coleg și l-a sunat în urmă cu doi ani, atunci când emisiunea pe care au prezentat-o împreună aniversa 20 de ani.

Mihai Găinușă nu i-a răspuns niciodată la telefon prezentatorului TV, chiar dacă acesta a tot insistat.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea.

Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

Citește și

Robert Negoiță cere desființarea Primăriei Capitalei!