Mihai Eșanu, mesaj pentru dinamoviști: ”Sigur va răsări soarele”

Dinamo trece prin momente extrem de grele după 0-6 cu FCSB, al 5-lea eșec consecutiv, fără ca elevii lui Dario Bonetti să marcheze vreun gol. Mai mult, echipa roș-albilor a încasat 13 goluri în aceste eșecuri.

Jucătorii ”câinilor” sunt extrem de afectați de această umilință, cea mai grea din istoria clubului. Mihai Eșanu este descumpănit de acest derby și a ținut să transmită un mesaj public suporterilor, printr-o postare pe Instagram.

”Este greu să-ți găsești cuvintele după un așa rezultat. În primul rând, vreau să-mi cer scuze în fața suporterilor. Îmi pare rău și pentru noi, ca și grup, pentru că știu cât de mult muncim și, sigur, acest rezultat nu reflectă pasiunea, determinarea și dorința de a da totul la fiecare antrenament și meci.

Învățăm din fiecare eșec și cu ajutorul și susținerea voastră, sigur ”va răsări soarele și pe strada noastră”. Vă mulțumim din suflet pentru că ați fost alături de noi până la sfârșit. Nu știu câte galerii se pot lăuda cu atâta devotament și iubire necondiționată față de echipă la un rezultat atât de dureros. Avem nevoie de voi în continuare. Numai împreună vom reuși. Până la capăt!”, a scris Eșanu pe Instagram.

Citește și

Analiză dură a seniorului dinamovist: ”Este bonetă. Play-off? Noi suntem of, of, of”