--> -->

Mihai Chirica: ”Pot să iau bătaie, nu să dau”

Mihai Chirica, 50 de ani, este primarul Iașului la al doilea mandat și a avut o viață personală tumultoasă, trei mariaje, din care au rezultat patru copii.

Edilul capitalei Moldovei se recomandă ca un tată iubitor pentru copiii săi, el a rămas în relații bune cu fostele consoarte.

Chirica i-a povestit lui Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, la Kanal D, că și-a asumat erorile din viața personală.

”M-am mutat la căminul de nefamiliști”

Adversarii politici i-au oferit, fără succes, 200.000 de euro fostei soții, Anamaria, în 2016, ca să-l denigreze politic pe fostul soț.

”Am rămas prieten cu fostele soții. Nu aș dori să fiu dat ca exemplu, că nu pot, dar grija pentru copii au atras respectul mamelor lor. Când am plecat din prima căsătorie, m-am mutat la căminul de nefamiliști!

În Tudor Vladimirescu la T20, am stat câteva luni bune, dacă nu vreun an și ceva. Am lăsat cheile de la casă, de la mașină, mi-am luat două sacoșe și am plecat. Mi-am asumat greșelile. Voi crește copiii până când voi muri.

Mă înțeleg foarte bine și cu soțul Anei, ne ajutăm reciproc, mă sună, comunicăm, lucrurile sunt normale din această perspectivă”, a povestit primarul Iașului.

Relație tensionată

Mihai Chirica susține că nu a fost violent niciodată cu femeile, inclusiv cu Anamaria, care l-a acuzat că ar fi lovit-o în 2012, dând-o cu capul de pereți, conform unei afirmații a femeii la vremea respectivă!

”N-am lovit niciodată o femeie! Ea știe foarte bine că ne-am iubit până în ultima clipă, nu ne-am înțeles, în schimb. Chestia cu spitalul de neurochirurgie e falsă, nu ar fi putut nimeni ascunde acest lucru.

A fost o relație tensionată, ca orice relație ce se destramă. Am vrut să rămân, dar nu s-a putut, am realizat că nu se poate. Ne-am intersectat când vocea copiilor ne cheamă. Toată lumea știe că pot să iau bătaie, nu pot să dau bătaie”, a explicat Mihai Chirica.

Citește și

Putin despre invazie: ”Acesta e planul”