Mihai Chirica: ”La înmormântarea lui Dragnea voi face din banii mei un mic foc de artificii”

Liviu Dragnea a reușit să-l enerveze peste măsură pe primarul Iașului după ce sărbătorile acestui oraș s-au încheiat fără jocul tradițional de artificii. Decizia privind anularea focului de artificii a venit cu doar câteva ore înainte de eveniment pe nepusă masă: Primăria a aflat, în jurul orei 14.30, că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a retras acordul dat iniţial. Pe cale de consecinţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean nu a emis avizul pirotehnic. Iar Mihai Chirica crede că a fost sabotat.

”Se pare că ciuma roșie încă activează în România. Noi o să ne facem numărul până la capăt fără foc de artificii. Cred că Piața #Rezist se mută la Iași de data aceasta și cred că eu voi fi primul care voi rezista aici. Nu transformăm într-un cortegiu funerar zilele Iașiului, avem timp și pentru lucrul asta. Am făcut o promisiune de care mă țin. La dispariția fiecărui lider neo-comunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite și eu, și pot să spun că mă voi bucura”, a spus Mihai Chirica pentru ziaruldeiasi.ro.

Apoi a continuat pentru două posturi de televiziune locale.

„O să verific cu atenţie, de mâine, ce s-a întâmplat, de ce pe locaţia pe care se trage de 25 de ani deodată nu se mai poate, pe o lege care nu mai funcţionează din 1995; e cusută cu puţină aţă roşie (aluzie la PSD?, n.r.) toată povestea asta. Dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi în curând şi de un foc de artificii chiar dacă îl vom trage din Teleorman.

Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. Ne vom continua misiunea pentru ieşeni. Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat, şi mă voi ţine de cuvânt“, a încheiat primarul Iașului.

Citește și:

Atrium Mountain View, locul din Predeal unde sigur ai vrea să te mai întorci