--> -->

Mihai Călin l-a luat la țintă pe Dan Puric

Actorul Mihai Călin are din nou o ieșire dură la adresa unor colegi de breaslă.

Deunăzi, vă anunțam că artistul a luat atitudine împotriva directorului TNB vizavi de faptul că nu i s-a permis să aibă un discurs de susținere a Ucrainei în războiul cu Rusia.

Nu-i convine programul

Fostul prezentator de la ProTV este nemulţumit că în timp ce teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina, la Teatrul Naţional Bucureşti sunt programate duminică, de Ziua Mondială a Teatrului, „comedioare la toată lumea”, iar dimineaţă, „altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc”, referindu-se la spectacolul-conferinţă susţinut de Dan Puric, anunță news.ro.

„Teatrele din Polonia sunt alături de Ucraina. La TNB, mâine (n.r. – duminică), de Ziua mondială a Teatrului, se joaca ”Dineu cu proşti” şi ”Micul Infern”. Comedioare la toată lumea. Şi dimineaţă, altă divină comedie-conferinţă cu apostolul teatrului românesc (n.r. – Spectacolul – conferinţă despre teatru şi viaţă, al lui Dan Puric)”, a scris Mihai Călin sâmbătă seară, pe Facebook.

Ce i s-a transmis

Mihai Călin şi-a exprimat în repetate rânduri nemulţumirea faţă de faptul că actuala conducere a TNB nu a iniţiat acţiunii de susţinere faţă de Ucraina, recent, el relatând că i s-a transmis explicit, înainte de a intra în scenă,interdicţia de a se manifesta în vreun fel în legătură cu războiul din Ucraina.

Citește și

Băsescu, în stare gravă, nu mai poate vorbi