Mihai Bobonete, surprins în benzinărie: ”A crezut că sunt Dolănescu”

Serialul „Las Fierbinți” este difuzat la Pro TV din martie 2012 până în prezent. Continuă să aibă priză în rândul românilor, din țară și din străinătate.

Mihai Bobonete, 42 de ani, a avut-o invitată în cadrul ultimului podcast, „Da Bravo!”, pe colega sa de platou, Mirela Oprișor, 49 de ani, interpreta rolului „Aspirina”, care este și soția scenaristului serialului.

„«Aspirina» m-a modificat ca om”

Actrița a povestit că a avut parte de diverse interpelări acasă, din partea părinților, vizavi de rolul pe care îl joacă în sitcom, acela de o femeie de moravuri ușoare, chiar dacă având o personalitate puternică. „Ai mei m-au întrebat: «Măi mamă, dar cum de… Ce e asta?!»”, s-a amuzat brașoveanca.

„Nu am avut momente când am fost recunoscută în public. Felul acelei femei, «Aspirina», de a spune ce gândește, de a fi foarte promptă, m-a modificat ca om. De multe ori, când lumea mă recunoaște, îmi zice: «Stop, stop, am zis o prostie! Nu vă mai zic nimic, doamnă!». Le e frică să nu sar la bătaie.

Cel mai des, mi se întâmplă să spună: «Doamnă, dar nu e nicio legătură cu…». Nu am pățit genul ăsta de vulgarități, nu m-a confundat lumea, le-a fost frică să nu ia bătaie de la doamna Aspirina”, a mărturisit Mirela Oprișor.

„E păcat de tatăl dumneavoastră că se răsucește în mormânt”

Dialogând cu colega de serial, Mihai Bobonete, „Bobiță” din „Las Fierbinți”, a rememorat propriul său moment jenant.

„La început, la vreo 2-3 ani după ce a început serialul, am avut un moment la OMV-ul de pe Valea Oltului. Cred că eram cu Mihai Rait (n.red „Dorel” din serial). Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: «Apreciez cu tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…».

Și m-am gândit: în fine, mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții.

«Să știți că vă urmesc la televizor, îmi place de dumneavoastră, un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!». M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. «E păcat de tatăl dumneavoastră că se răsucește în mormânt…».

Mihai s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. «Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…». «Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț». Atunci, Mihai mi-a zis: «Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!».

Nu știam nici cine e Ionuț Dolănescu, apoi am aflat că era pe la Măruță, la emisiune, un întreg scandal, cu frații Dolănescu”, a povestit Bobonete.

Citește și

ASF propune plafonarea tarifelor la RCA pentru șase luni. Praf în ochii șoferilor