Mihai Bobonete și-a uimit soția. Cum a anunțat-o într-o zi că vrea să divorțeze

Mihai Bobonete, 41 de ani, a dezvăluit în cadrul unuia dintre podcast-urile sale că i-a spus soției sale, Cătălina, că vrea să divorțeze!

Se întâmpla în perioada pandemiei, în starea de urgență, când lumea era izolată în casă.

”Criza bărbatului de 40 de ani”

Mihai Bobonete a povestit întreaga scenă într-un podcast alături de maestrul bucătar, Sorin Bontea. Cătălina, partenera lui, i-a oferit un răspuns pe măsură, fiind conștientă de gluma actorului de comedie.

”Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani.

Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă? M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: «Cătălina, eu divorțez!». «Unde divorțezi? Nu ai voie să ieși din casă, e lockdown​. Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă», mi-a răspuns.

Am zis «Cătălina, lasă să treacă pandemia»”, a spus Mihai Bobonete într-unul din podcasturile sale.

Mariaj de peste 2 decenii cu soția lui. Actorul are doi copii

Mihai Bobonete are o relație de mai bine de două decenii cu partenera sa, Cătălina. Alături de aceasta are doi copii, o fetiță și un băiețel, în vârstă de 7 și 11 ani.

Într-un interviu, Mihai Bobonete a precizat că viața lui și a soției sale este mai frumoasă de când au venit pe lume Maria și Octav.

”Când ai copii, doar clipa contează. E minunată viața noastră cu Maria și Octav, iar noi Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu că ne-a ales pe noi să fim părinții acestor doi minunați copilași”, a declarat Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva!.

Citește și

”Liceenii” revin în bănci cu o nouă distribuție după 40 de ani! Cine sunt acum protagoniștii filmului