Mihaela Rădulescu descrisă de actuala soție a lui Ștefan Bănică: ”Așa este”

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea se poate declara împlinită pe toate planurile, atât profesional, cât și personal.

Cântăreața este soția lui Ștefan Bănică Jr. și au împreună un băiețel pe nume Alexandru. Lavinia a fost invitată într-o emisiune unde a fost provocată să o descrie pe una dintre fostele soții ale lui Ștefan Bănică Jr., mai exact pe Mihaela Rădulescu.

Mariaj de 5 ani al lui Ștefan cu Mihaela

Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihaela Rădulescu. Se pare că motivul divorțului lor ar fi fost infidelitatea artistului. La câțiva ani după separarea de celebra vedetă, mai exact în 2006, cântărețul s-a căsătorit cu Andreea Marin.

Tot atunci, „Zâna’ a dat naștere unei frumoase fetițe pe nume Ana-Violeta. Din nefericire, nici această căsnicie nu a durat și cei doi și-au spus „Adio” în anul 2013.

Ștefan Bănică formează un cuplu din 2017 cu Lavinia Pîrva. Cei doi au împreună un băiețel, însă sunt destul de discreți cu viața personală. Frumoasa cântăreața și-a dedicat în ultima perioadă viața micuțului, dar și afacerii personale pe care o deține.

”Mihaela este o femeie interesantă”

Când a fost invitată la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, iar acesta i-a lansat o provocare, Lavinia Pîrva a fost rugată să descrie câteva vedete de la noi din țară, printre acestea fiind și Mihaela Rădulescu.

„Anna Lesko este sexy. Mario Fresh e fresh. Marius Manole îmi place foarte mult, nu știu cum să îl caracterizez, e un talent pur.

Mihaela Rădulescu e o femeie interesantă. Nicoleta Luciu este apetisantă. Ștefan Bănică este pur și simplu adorabil”, a răspuns Lavinia Pîrva provocării lansate de Cătălin Măruță.

Citește și

Salariul pe care îl câștigă Leonard Doroftei în Canada