--> -->

Micutzu, ironic cu Tudor Chirilă: ”Eu nu am resurse. Un pic de jeg. Tu, ca român, nu dormi mai liniștit?!”

Cosmin Nedelcu, recunoscut de către toți românii drept ”Micutzu” după numele de scenă, este un comediant de succes, dar are și afaceri conexe meseriei ce l-a făcut notoriu.

Actorul a fost invitatul emisiunii ”Fain și simplu” a lui Mihai Morar, iar în cadrul celor aproape două ore de dialog, a abordat și tema politicii. Mai ales că focșăneanul a fost implicat, prin numere de stand up sau chiar în stradă, în diverse dezbateri sau conflicte politice.

Micutzu este dezamăgit

Artistul a avut o ieșire la adresa celor din USR, pe care i-a simpatizat, cândva, din punct de vedere politic.

”Mă preocupa, aveam senzația că e imposibil să nu fie cineva acolo care să-și dorească și ceva bun de la el, de la noi, de la restul. Nu am avut niciodată încredere că USR putea schimba ceva, dar era ceva că ”dacă, dacă…”. Când mi-am dat seama că e același c…. ca și PNL, ca și PSD, aceeași oameni care se învârt de la un partid la altul, mi-am dat seama că am ieșit degeaba în stradă pe 10 august, mi-am luat gaze și am ieșit public…

Mi-a murit de multă vreme încrederea că putem schimba lucrurile.

În stand up n-am făcut-o niciodată ca să aduc favoruri vreunui partid politic. Mi-au fost propuse lucruri, văzând că sunt vocal. Totul a început de când a fost dezbaterea dintre Ponta și Iohannis (n.red la alegerile din 2014). Am fost, ulterior, menționat de Victor Ponta într-o emisiune, spunând că și din cauza mea a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Iohannis.

Când am dat o m… la un partid, am dat și la alții. La toți! Am încercat toate metodele”, a reacționat Micutzu, în stilul său caracteristic.

”Tu, ca român, nu dormi mai liniștit știind că nu se poate?!”

Un alt artist, Tudor Chirilă, continuă să fie activ pe scena socială, chiar politică, având diverse opinii, uneori vehemente, la adresa diverșilor politicieni din România. Mihai Morar l-a întrebat pe Micutzu cum de Tudor Chirilă continuă să aibă astfel de luări de poziție.

”Tudor Chirilă cum mai poate? (râde câteva secunde) Întreabă-l pe el! Resurse? Bună asta cu resurse! Îți trebuie resurse de undeva… Nu bat apropouri, doar zic că eu nu am resurse (zâmbește).

Nu cred că am renunțat prea repede. Eu fac lucruri încercând să schimb lucruri. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine să aibă oamenii o sursă de zâmbit/râs. În rest, nu mă mai atrage zona politicii, mă simt trădat, nu suntem reprezentați de nimeni în țara asta. Tu, ca român, nu dormi mai bine noaptea știind că nu se poate?! Ca-n filmul nostru ”Teambuilding”.

Nu te simți murdar că am vorbit despre politică. E un pic de jeg. Dă-i naibii de scârboși!”, a conchis Micutzu.

Citește și

Tudor Chirilă a răbufnit: “România, un teritoriu capturat de un stat mafiot”