--> -->

Mevlja n-a uitat de Dinamo: ”Mi-e greu”

Miha Mevlja (29 de ani), stoper la Spartak Moscova, a revenit în România cu ocazia amicalului disputat pe Cluj Arena. Slovenia lui a răpus România lui Edward Iordănescu, scor 2-1.

”Aveți nevoie de mentalitate câștigătoare”

”România are echipă bună, iar în repriza a doua a jucat foarte bine. Noi am jucat bine în prima parte, am dat două goluri. Apoi, am jucat mai slab, România a făcut presing sus și am luat gol. Am văzut calitate, dar mai aveți nevoie de mentalitate câștigătoare”, a spus Mevlja.

Jucător la Dinamo între 2015 și 2016, Mevlja n-a uitat de ”câini”: ”M-am uitat la ce s-a întâmplat în ultimii ani la Dinamo. E un club foarte mare, mi-e greu să văd echipa așa”.

Fundașul ajuns la 32 de ani are toate motivele să-i mulțumească lui Dinamo și a recunoscut întotdeauna că gruparea roș-albă a jucat un rol esențial în cariera sa. În Ștefan cel Mare a adunat 52 de prezențe și a avut trei pase decisive.

A câștigat toată lumea

Mevlja a fost căpitanul ”câinilor”, iar Dinamo l-a propulsat nu doar la prima reprezentativă a țării sale, unde a adunat deja 50 de meciuri în ultimii 6 ani. A marcat și două goluri. Dinamo l-a trimis pe Miha în prima națională a Sloveniei!

Apoi, în vara 2016, Rostov l-a achiziționat pe sloven pentru doar 700.000 de euro, transferându-l după doar un an pe 8 milioane de euro la Zenith! Dinamo s-a mai ales cu 10 la sută din suma de transfer, din partea rușilor.

Citește și

Nicolae Ciucă: ”Nu putem să spunem că nu se poate întâmpla în România ce a fost în Polonia”