Metodele de slăbire folosite de Anamaria Prodan: 4 kilograme ”arse”, garantat, într-o săptămână

Anamaria Prodan, acum în vârstă de 51 de ani, a avut mereu o siluetă de invidiat, fapt pentru care a fost apreciată de multe femei, dar și invidiată.

Acum, vedeta, care în continuare e preocupată de aspectul ei, a slăbit 4 kilograme cu o cură pe care o urmează de două ori pe an. Mereu și-a dorit să arate perfect când apare în lumina reflectoarelor, de aceea de-a lungul timpului a ținut diferite diete, a făcut diverse proceduri.

Cură de detox, de două ori pe an

De o bună perioadă de timp, de două ori pe an, ea face o cură de detox. Timp de o săptămână bea doar sucuri verzi și face clisme. Așa a reușit acum să dea jos 4 kilograme într-o săptămână. Adrian Pescariu, prietenul ei, a făcut dezvăluiri.

„Anamaria merge sistematic la cure de detox. Înainte mergea în Turcia. Acum de când s-a deschis clinica de la Brașov merge aici câte 7 zile la fiecare 6 luni. Anamaria are mare grijă de sănătatea ei. Fără gram de mâncare solidă. Numai apă, ceaiuri, sucuri verzi și terapii de curățare a colonului“, a declarat acesta pentru Click.

Anamaria Prodan a pozat goală la 51 de ani

Anamaria Prodan și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, unde are peste un milion de fani, cu cele mai recente fotografii postate. Impresara a distribuit o poză în care e dezbrăcată complet, se acoperă doar cu un prosop alb.

Așa a anunțat că în curând fanii o vor vedea pe micile ecrane. Cu a doua poză, în care apare îmbrăcată doar cu o pereche de chiloți negri, ea a făcut lumină.

Anamaria Prodan a explicat că filmul „Complotul bonelor”, în care are rolul principal, va avea premiera la începutul lunii februarie la cinema. „Complotul bonelor” este un film în regia lui Iura Luncașu, iar premiera va avea loc pe 6 februarie, la Băneasa Cinema.

Citește și

Ce să faci când te sună un număr internațional necunoscut pe WhatsApp. E important de știut!