Mesajul lui Dan Bittman pentru Dragoș Bucur: ”Vei fi crucificat!”. Ce așteaptă artistul

Cântăreţul Dan Bittman îl susţine pe actorul Dragoş Bucur, care a ajuns să fie criticat dur şi jignit, după ce a recunoscut public că refuză să se vaccineze anti-COVID-19 şi să poarte mască (detalii aici).

“În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port masca” este mesajul cu care Dragoş Bucur a provocat o întreagă nebunie pe reţelele de socializare. Prezantatorul emisiunii ”Visuri la cheie” a creat vâlvă, rumoarea, a atras antipatii, dar și multe simpatii.

Dragoș Bucur s-a apărat apoi și a spus are libertatea de opinie și ales să nu-și ascundă ideile (detalii aici). La rândul său, Dan Bittman (Holograf) a fost pus la zid după ce a declarat public că măsurile luate pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului sunt exagerate. Rocker-ul îl susţine pe actor şi îi transmite să fie curajos, căci urmează o perioadă nu tocmai plăcută.

“Am văzut că Dragoş Bucur este următorul pe listă. Îmi pare rău şi îi doresc să treacă cu uşurinţă pentru momentele astea, pentru că o să fie crucificat. Am auzit că este criticat mai rău decât am fost eu. E un actor care mie îmi place, şi el, şi Dana Nălbaru, şi familia lor şi zic că a avut un răspuns foarte în regulă în presă. Mult curaj!”, a declarat Dan Bittman pentru Fanatik.

Solistul trupei Holograf a fost implicat într-un mare scandal, la sfârşitul anului trecut, după ce a contestat vehement restricțiile și a susţinut că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile.

“Am văzut că unul dintre vaccinuri m-a scos din raza lui de acţiune. Mi se pare că AstraZeneca este până la 55 de ani, deci eu nu mai sunt în categoria aia de vârstă. Aştept să mă bage şi pe mine în seamă cu un vaccin”, a adăugat Dan Bittman, în vârstă de 58 ani, pentru sursa citată.

Citește și

România are 4.000 de școli cu toalete în curte, Klaus Iohannis, reacție uluitoare: ”Să avem școli verzi. Situația e bună”