Mesajul lui Celentano din „Las Fierbinți” în episodul special de Crăciun: „ADN-ul românului este o shaorma cu de toate”

Celentano, personajul interpretat de Adrian Văncică în serialul românesc „Las Fierbinți”, a transmis un mesaj în episodul special difuzat la PRO TV în ziua de Crăciun.

Vorbele actorului au devenit virale

În ediția specială de Crăciun 2023 a serialului românesc „Las Fierbinți”, Celentano, personajul interpretat de Adrian Văncică, poartă o discuție cu o jurnalistă și îi dezvăluie secretul unei vieți împlinite.

„Știi cum trebuie trăită viața. Viața trebuie trăită cu toată încrederea. Ca să vă dau un exemplu, ca o femeie grasă care se îmbracă mulat. Bă, bă! P-aia o doare în paișpe de ce zice lumea, își vede de drum și atât. Așa trebuie să facem și noi.

Și mai lasă-mă cu străinii ăștia, că-s niște figuranți”, spune Celentano.

Discurs la sentiment

Celentano a ținut un discurs emoționant pentru toți românii și spune că s-a săturat de cei care se compară mereu cu oamenii din străinătate. Mesajul emoționant al actorului a atins inimile multor români.

„Hai să nu ne mai comparăm cu străinii. De ce să ne comparăm cu cineva? Sfatul meu este să ne comparăm tot cu noi, cu un an. Uită-te așa un pic în urmă. Dacă acum, față de anul trecut, ți-e un pic mai bine, ai o mâncare mai bună pe masă, ai mai mulți prieteni, te-ai împăcat cu ăla, te-ai pupat cu celălalt, ai o viață mai senină – suntem mai câștigați. Ăsta e secretul! (…)

Oriunde mergem în lume, ne pricepem la toate. ADN-ul românului este o shaorma cu de toate. Ce să mai… Când mergeți acum la București, căutați-l pe primul ministru și transmiteți-i mesaj din partea mea că sunt de partea lui, sunt în armata lui, să mă ia acolo.

Știi de ce? L-am auzit la radio că a zis: «În România, în fața sărăciei o să ripostăm cu tărie». Păi eu asta fac de ani de zile, domnișoară, pe cuvântul meu”, a mai spus Celentano.

Citește și

Avocatul lui Cătălin Cherecheș apelează la o cale extraordinară de anulare a condamnării. Va urma proces la CEDO!