--> -->

Mesaj nemilos: ”Să nu mai calci pe aici!”. Magaye, fără replică

Magaye Gueye, 30 de ani, a fost depistat pozitiv la cocaină în urma controlului efectuat după meciul din Cupa României cu FCSB, câștigat de Dinamo cu 1-0, și a târât clubul său într-un scandal defăimător.

La rândul lor, colegii lui Gueye au transmis că nu mai vor ca atacantul să se prezinte la baza clubului de la Săftica! Dinamo nu a avut antrenament astăzi, iar jucătorii pregătiți de Jerry Gane nu mai vor să îl vadă pe Magaye Gueye la Săftica. Până la această oră, atacantul nu și-a cerut scuze față de colegii lui, nici măcar pe grupul intern de WhatsApp al dinamoviștilor.

În urmă cu câteva luni, Magaye Gueye a ales să îi sfideze, printr-o petrecere exuberantă, pe dinamoviști. Într-un jacuzzi, alături de două femei în costum de baie care își etalează formele, una dintre ele fiind chiar fotomodelul Laurette.

Atacantul francez a folosit un limbaj licențios la adresa șefilor.„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”. Ulterior, antrenorul Jerry Gane l-a iertat pe Gueye, la fel și conducerea clubului, iar cei din DDB au ajuns la un acord cu el pentru a continua contractul în noi termeni.

Citește și

ÎPS Teodosie apărat: ”A depus un vot al sărăciei”. Detalii despre venituri