Mesaj de adio la Dinamo: ”Voiam să rămân”

Mihai Eșanu (24 de ani) și-a anunțat plecarea de la Dinamo. Portarul a fost acuzat în nenumărate rânduri de către fani că din cauza sa, din cauza prestației sale în barajul cu U Cluj, Dinamo a retrogradat în Liga 2!

Crescut în Academia lui Dinamo, Eșanu a anunțat în această după-amiază că s-a despărțit de clubul din ”Ștefan cel Mare”.

În cadrul mesajului a făcut o trimitere la decizia antrenorului Ovidiu Burcă de a renunța la serviciile sale. Noul ”principal” al ”câinilor roșii” îi transmisese personal lui Eșanu că nu se bazează pe el în noul sezon.

”Vis devenit realitate”

”Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine.

Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”, a scris Eșanu pe Instagram. Alături de mesaj, o serie de fotografii în care îmbracă echipamentul lui Dinamo.

Cine îi urmează

Momentan, principalul portar de la Dinamo, cel care a apărat în prima etapă a noului sezon de Liga 1, este Denis Oncescu, un tânăr care va împlini 18 ani pe 15 august. Rezerva sa este Ștefan Fara (21 de ani).

Oncescu a avut mari emoții la debut la seniori, 1-0 cu Progresul Spartac, dar portarul eligibil U19 nu a luat gol și va fi titular și cu Oțelul, marți, 16 august.

Citește și

George Simion și viitoarea soție, schimbare importantă: ”10.000”. Fără plic, dar cu donații