--> -->

Mesaj avertisment: ”Urmați cu sfințenie!”

Dinamoviștii vor avea sâmbătă, de la ora 14:00, un amical în Ștefan cel Mare contra moldovenilor de la Zimbru Chișinău, după care reîncep balul.

Miracol sau doar baraj

Mai întâi, pe 1 aprilie, pe stadionul ”Ilie Oană” vor întâlni Chindia Târgoviște, apoi FCU Craiova acasă și Mioveniul în deplasare.

În condițiile în care au apărut din nou materiale pe surse prin care jucătorii și-ar fi manifestat dezacordul de metodele de lucru ale lui Dusan Uhrin, liderii board-ului DDB, programul socios fiind acționarul minoritar al grupării, au transmis un mesaj elevilor cehului prin intermediul social media.

Un avertisment, o rugăminte, un semnal de alarmă, fiecare îl înțelege cum vrea.

”Modestie și decență”

”BĂIEȚI,
Cunoaștem situația de la club și înțelegem problemele cu care a trebuit să vă confruntați pe tot parcursul acestui sezon. DDB a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajuta conducerea să le remedieze!

Condițiile de la Săftica s-au îmbunătățit, deplasările lungi le-ați făcut cu avionul, ați fost mereu cu salariile la zi, iar în unele cazuri ați jucat chiar pe prime. Cu toate acestea, voi ați ratat obiectiv după obiectiv, ajungând în situația în care salvarea directă nu mai este posibilă decât printr-o minune a matematicii.

Mai mult decât atât, dacă singurele echipe aflate sub noi nu ar fi avut probleme financiare grave, Dinamo ar fi fost acum deja retrogradată.
Un singur obiectiv, realist, a mai rămas: câștigarea barajului!
Pentru ca acest lucru să devină posibil, trebuie multă muncă, responsabilitate și dăruire. La Dinamo este nevoie de modestie și DECENȚĂ mai mult ca niciodată!

Aici intervine rugămintea noastră.
Înțelegem dorința unora dintre voi de a apărea în mass media, sunteți jucători de fotbal, nu doar jucători de fotbal la Dinamo. Poate considerați că aparițiile în presă se înscriu în ideea comunicării cu suporterii. Înțelegem toate acestea!

ÎNSĂ TOT CE VOR SUPORTERII DE LA VOI AM SCRIS DEJA
Suporterii vor să vadă că înțelegeți exact gravitatea situației și că sunteți responsabili.
Suporterii vor să vadă că faceți tot ce depinde de voi să salvați un sezon groaznic.
Iar asta nu puteți transmite, în nici un caz, prin apariții în media!

”Trageți tare!”

Chiar nu realizați că nu mai aveți ce să spuneți!? Băieți, suporterii lui Dinamo s-au săturat să audă aceleași și aceleași vorbe pe care le tot aud de câteva luni.
Realitatea, din păcate, le golește de sens.

LA DINAMO E NEVOIE DE FAPTE ȘI ATÂT
De aceea, în afara interviurilor obligatorii prin contract, cele de după meci, vă rugăm următoarele:
– Cei care trebuie să vă refaceți după accidentări, făceți-o în liniște!
– Cei care sunteți apți din punct de vedere fizic, trageți tare!

– Urmați cu sfințenie atât indicațiile staff-ului, cât și programul trasat!

Refuzați politicos invitațiile de “a vorbi cu suporterii”, promițându-le jurnaliștilor că le veți oferi interviuri, cu mare drag, însă după ce veți salva sezonul. E singurul obiectiv rămas, vor înțelege!” a fost mesajul DDB.

Citește și

Kremlinul confirmă: Abramovici ajută!