Mesaj al clubului Dinamo pentru un jucător: ”Va ataca”

Suporterii au fost șocați de accidentarea teribilă a lui Dragoș Iancu, 20 de ani, tânărul mijlocaș care s-a ales cu piciorul fracturat în urma unei intrări a lui Valentin Țicu, în remiza 0-0 cu Petrolul.

Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă la glezna stângă. Mijlocașul a fost transferat de urgență la un spital privat din București. Luni dimineață a fost operat. Tânărul jucător visează să poată juca din nou de la începutul lui 2024.

Întrebarea obsesivă

”Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu.

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Dani Coman, președintele ardelenilor.

Dinamo a emis în urmă cu puține momente un comunicat pe rețelele de socializare în care își manifestă compasiunea pentru situația tânărului jucătorului, iar cei de la Hermannstadt au replicat, mulțumind, la rândul ei, clubului din Ștefan cel Mare.

”Va ataca recuperarea cu o mentalitate de învingător”

”Clubul Dinamo București dorește să transmită următorul mesaj cu privire la nefericitul accident suferit de Dragoș Iancu în meciul dintre Hermannstadt și Petrolul Ploiești:

Însănătoșire grabnică, Dragoș Iancu! Știm că, în momentele de asemenea anvergură, cuvintele nu ajută mai mult decât faptele propriu-zise, cum ar fi cele ale medicilor care sperăm să îl pună pe picioare pe Dragoș cât de bine este uman posibil. Însă dorim să transmitem jucătorului, clubului Hermannstadt, familiei și apropiaților lui Dragoș să fie puternici și să înfrunte acest ghinion teribil știind că au în spate suportul multora!

Cu siguranță Dragoș Iancu, la doar 20 ani, nu merită consecințele pe care le îndură acum. Însă suntem convinși că va ataca recuperarea cu o mentalitate de învingător, la fel cum a tratat și fotbalul până în acest moment. De acest aspect nu ne îndoim nicio clipă!

Te așteptăm înapoi cât mai repede, Dragoș, să ne duelăm pe terenul de fotbal și să vedem din nou entuziasmul de pe fața ta! Gândurile noastre sunt la tine în această perioadă”, a transmis clubul Dinamo.

Citește și

A început Marea Răzbunare a României împotriva Austriei? ”Politica temporizării”