--> -->

MEMORABIL Cum i-a dat lecții Gică Hagi lui Gigi Becali

Viitorul lui Gică Hagi s-a calificat în premieră în finala Cupei României după ce-a trecut în semifinale de deținătoarea trofeului, U Craiova. Antrenorul, și totodată patronul clubului de la malul mării, a avut o conferință de ținut minte după succesul de joi seară. I s-a adresat, practic, lui Gigi Becali și i-a oferit o lecție de management.

”Daniel Bârzu și Gabriel Dănuleasa, ambii de 17 ani. Ei ajung într-un an și jumătate la echipa mare. Asta, dacă nu o iau razna! Asta, dacă nu se duc la București și dacă nu le dai bani mulți, cum le-ai dat tu, Gigi! Salarii mari, nu i-ai provocat, nu i-ai motivat.

Eu le dau jumate, jumate. Salariu mic, plus bonusuri. Și din bonusuri poți să iei de două, trei ori mai mult decât salariu. Dacă nu iei banii dinainte, produci performanță. De aceea merg lucrurile la mine. De două ori mai mult decât salariu a luat Ianis, toate bonusurile. Păi ce, ai doar drepturi, nu și obligații?

Atenție, Gigi, când ai făcut performanțe mari, jucătorii aveau 10.000 de euro salariu. Când ai atât în România, plus bonusuri, sunt bani mulți. Sută la sută trebuie să o facă, să scadă salariile. Pentru că jucătorii trebuie să fie motivați. Jucătorul de fotbal câștigă foarte mulți bani. Eu le zic milionari.

Un director de bancă, de companie, oameni care produc milioane, nu câștigă atât. Așa că băieților, treceți la treabă, la muncă, la antrenamente!”, a încheiat Hagi. Viitorul a câștigat în urmă cu doi ani titlul chiar în detrimentul FCSB-ului.

Citește și:

Tinerii fotografi români cuceresc Parisul