Medicul Monica Pop a răbufnit: ”Vlad Voiculescu îl copiază pe Klaus Iohannis”. Acuze grave

Medicul Monica Pop a răbufnit la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și i-a atras atenția acestuia la Antena 3. Doctorița a spus că oficialului Executivului îl copiază într-un fel pe președintele României, Klaus Iohannis.

”Am surprins un lucru pe care l-a copiat de la domnul președinte și o cred că faci asta ca să intre în grații și să nu mai fie demis. A început să spună că PSD este de vină”, a reacționat Monica Pop.

”Este un calcul politic după părerea mea și lucrurile sunt mult mai adânci decât par a fi. Mi se pare de noaptea minţii să dai Ministerul Sănătății, un minister strategic, cel puțin în situații de genul acesta, unui om care nu are nicio pregătire.

Aș vrea să știu care este comisia care a hotărât această schimbare pentru că este foarte clar că ei și-au recunoscut din competență dacă schimbă, înseamnă că nu a fost bine. Atunci să vină să ne spună cine hotărât asta, ca să nu hotărască un singur om care nu are nici o competență în profesia”, a spus medicul Monica Pop, la Antena3.

”Este un minister strategic atribuit unui om care nu are nicio pregătire și eu nu știu cum poate dirija. Dacă secretarul de stat este absolvent de teologie, foarte bine să se ducă la biserică, că nu este niciun fel de problemă dar dar nu la Ministerul Sănătății”, a mai declarat șefa secției de Oftalmologie.

”Am surprins un lucru pe care l-a copiat de la domnul președinte și o cred că faci asta ca să intre în grații și să nu mai fie demis. A început să spună că PSD este de vină, exact cum vorbea domnul președinte, numai PSD e de vină, până acum nu spunea aşa. Se întâmplă niște lucruri care sunt de neimaginat și de netolerat”, a afirmat Pop.

Citește și

Atletico și Chelsea au făcut propagandă României!