--> -->

Meciul anului în Liga 1: goluri și erori de senzație

Meciul sezonului în Liga 1 până în acest moment, cu o desfășurare a scorului senzațională!

Universitatea Craiova a întors scorul și a învins cu 4-3 (2-3) provocând prima înfrângere din actuala ediție pentru cei de la Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi nereușind un alt succes după cele cu CFR Cluj și FCSB.

Oltenii au revenit de la 1-3!

 

Goluri și erori

Ex-dinamoviștii au dat recital în această seară. Dan Nistor a marcat golul victoriei, readus în echipă de Mirel Rădoi! Fostul căpitan al ”câinilor” a marcat în minutul 71 din lovitură liberă, din lateral stânga, o centrare șutată de fapt, iar Aioani a făcut o gafă copilărească.

Scorul a fost deschis de Vlad Morar, în minutul 2, cu o reluare simplă. La juveți s-au remarcat Jovan Markovic cu o dublă de efect tocmai în ziua în care a devenit tată și Andrei Ivan, care a redus din diferență înainte de pauză.

Torje ca-n vremurile bune

Titularizat în partida cu Universitatea Craiova, Torje i-a răsplătit încrederea lui Gică Hagi și a punctat de două ori.

Mai întâi în minutul 33, atunci când l-a lobat splendi pe David Lazar, și apoi în minutul 41, reușind să marcheze cu un șut elegant de la distanță, din parima. Au fost primele reușite ale lui Gabriel Torje de la transferul la Farul Constanța.

T

orje nu mai marcase din luna februarie a acestui an, atunci când reușea o dublă în meciul dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș, încheiat 4-0.

Evoluția celui alintat ”Torjinho” a adus aminte de cel care a fost fotbalistul anului 2011 în România!

Citește și

Andrei Caramitru la un an de la moartea marelui actor Ion Caramitru: ”Probabil, asta se întâmpla”