--> -->

Meci nebun între Slobozia și Dinamo: 6 goluri și 3 eliminări

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, și a câștigat grupa A din Cupa României.

FCU Craiova a trecut de Petrolul, 1-0, și merge în ”sferturi”. Cea mai spectaculaosă dispută a zilei a fost cea dintre Unirea Slobozia și Dinamo, 3-3, meci cu 3 eliminări în tabăra ”câinilor”.

În partida de la Buzău, între Slobozia și Dinamo, contracandidate și la play-off-ul ligii secunde, au marcat: Toma ’39 (pen.), C. Rus ’50, Al. Popa 68 (autogol) / Ghezali ’17, Amzăr ’24, I. Roșu ’30

Prima repriză show al ”câinilor”

Dinamo a sfidat gazonul impracticabil de la Buzău și prestat un fotbal pe alocuri încântător în prima repriză. Un gol anulat eronat lui Neluț Roșu a prefațat reușitele lui Ghezali, Amzăr și Iulian Roșu.

Eliminarea lui Bena, pentru o tragere din postura de ultim apărător, a răsturnat toate socotelile. Toma a transformat penalty-ul și s-a intrat cu 3-1 la pauză.

Și-au pierdut cumpătul

Rus (50) și autogolul lui Pop (68) au dus la un rezultat de egalitate, iar finalul le-a aparținut în totalitate ialomițenilor, profitând de gafele lui Alexandru Pop.

Proaspăt intrat, atacantul a văzut două cartonașe galbene în decurs de 5 minute. În prelungiri, Amzăr a fost și el eliminat. La 3-3, în minutul 87, Iulian Roșu a ratat un penalty.

Pierd prima etapă din 2023!

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a terminat meciul cu trei jucători eliminați, Quentin Bena (37), Alexandru Pop (75) si Costin Amzar (90), suspendați pentru următoarea etapa in Liga 2, cu Unirea Constanța, în luna februarie a anului viitor.

 

Citește și

Cristian Tudor Popescu, după anunțul Austriei că nu vrea România în Schengen: ”E de domeniul absurdului”