Meci amânat în play-out din cauza a 6 teste coronavirus invalide!

Se mai termină acest campionat de fotbal în România?! Este o întrebare la care, sincer, nimeni nu poate oferi un răspuns cert, sută la sută. Ceea ce este clar e că meciul din play-out dintre Viitorul și Clinceni nu a început la ora la care era programat.

UPDATE

hotel iceberg balcic-->

După ce s-au repetat testele, vineri noapte a sosit confirmarea oficială: meciul Viitorul – Clinceni se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00.

hotel pam beach olimp-->

Știrea inițială:

După ce un alt arbitru a fost depistat pozitiv cu coronavirus, astăzi alte 7 teste ale jucătorilor de la Viitorul au ieșit invalide! Astfel, partida s-a amânat pentru 90 de minute, s-a mutat de la ora 18:00 la ora 19:30. Mai exact, dacă cele șapte teste vor ieși negative, atunci meciul se va disputa cu începere de la acea oră. Dacă nu se poate juca de la 19:30, partida Viitorul – Clinceni o să fie reprogramată pentru o altă zi. În acest caz, Botoșani – Astra va începe la ora stabilită, 20:30.

Tot astăzi, sport.ro a scris despre George Găman, arbitrul partidei Viitorul – Dinamo (1-0), de acum 8 zile, că ar fi fost depistat pozitiv cu Covid-19. ”Câinii” au făcut un alt test coronavirus la începutul săptămânii, toți au ieșit negativ.

Viitorul nu are probleme, practic, are un avantaj de 7 puncte față de Voluntari, echipa clasată pe locul 2 în play-out. Clinceniul, însă, ar putea fi implicată în continuare în lupta pentru evitarea retrogradării, după eșecul cu Dinamo, scor 1-3, etapa trecută.

Citește și

Moment crucial pentru Dinamo: ce act au semnat fanii DDB cu Negoiță, azi!


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed