Măsură disperată a ”câinilor”. Planul

Barajul de menținere/promovare în Liga 1 este programat în dublă manșă, pe 22-29 mai. Sunt date importante pentru istoria dinamoviștilor, este timp ca Dusan Uhrin să pună la punct detaliile pentru ca roș-albii să evite o dramă.

Oamenii din DDB încearcă să-i determine pe șefii clubului să facă demersuri ca meciurile din baraj să fie conduse de arbitri străini.

Vineri, Dinamo a ratat o șansă importantă de a se mai agăța de salvarea directă de la retrogradare.

Trupa lui Dusan Uhrin a condus cu 1-0, prin reușita lui Irobiso din secunda 36, dar a pierdut dramatic meciul cu FCU Craiova, scor 1-2. Bucureștenii n-au digerat prea ușor înfrângerea și au pus tunurile pe arbitrul Marian Barbu.

Îl cer pe Răducioiu pe bancă

Fanii dinamoviști vor ca oficialii clubului să fie mai activi și să pună presiune pe arbitri, astfel încât echipa lor favorită să nu mai fie victima deciziilor controversate, iar directorul sportiv Florin Răducioiu este cerut din nou pe banca tehnică.

Fostul mare atacant a anunțat că a urcat în tribune, din cauză că trăiește partidele la intensitate maximă și are reacții vulcanice la adresa arbitrilor, care pot dăuna formației sale. El nu a mai participat nici la conferințele de presă, așa cum făcea pe vremea mandatului lui Flavius Stoican.

”N-o să mai stau pe bancă, nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor”, și-a justificat Răducioiu decizia, după meciul cu FC Botoșani, de luna trecută.

Șansă din afară

Tot mai aproape de barajul de menținere/promovare în Liga 1, după înfrângerea cu FCU Craiova (1-2), dinamoviștii sunt atenți și la ce se întâmplă în play-off-ul Ligii 2. După ce au scăpat de retrogradarea directă după necazurile celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, „câinii roșii” ar putea să profite şi de problemele financiare de la Hermannstadt, una dintre posibilele adversare din Liga 2.

”E o diferență între ce vrei și ce poți să faci. Ar fi dificil să câștigăm 5 meciuri la rând. Vom încerca să dăm tot de acum, dar 99% suntem la baraj. Ar fi un miracol să nu fim acolo”, a punctat Dusan Uhrin.

Citește și

Antrenor italian la FCSB. Anunțul lui MM Stoica