Mărturisirea Dianei Șoșoacă: ”Simptome de otrăvire, mi s-a spus să nu mai miros florile”. Acuzații grave

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a avut o mărturisire șocantă. A spus că a avut simptome de otrăvire. Avocata a apelat la timp la medici, care i-au recomandat să se trateze acasă.

Afirmațiile sunt uluitoare. ”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav…

Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire.

Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a declarat Diana Șoșoacă, relatează Antena 3.

Nou intrată în Parlamentul României, Șoșoacă este sigură că se pune la cale infectarea sa cu noul coronavirus. ”Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită că o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite, mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu coronavirus, dar nu va fi coronavirus″, a mai spus Șoșoacă.

Citește și

Andrea Pirlo, impresionat de Radu Drăgușin: ”A demonstrat calitățile!”. Alături de ce român poate juca

No Comments Yet

Comments are closed