--> -->

Marius Niculae a răbufnit: ”Nu m-a căutat absolut nimeni, dacă ei cred că sunt conducători”

Academia de Fotbal CS Dinamo a făcut o nouă achiziție de marcă, după Ionel Dănciulescu, care este managerul roș-albilor. Marius Niculae, fostul golgeter și campion al ”câinilor”, s-a alăturat proiectului și va lucra, pro bono, pe individualizare cu puștii care visează să devină fotbaliști.

”Săgeată” a explicat într-un interviu acordat GSP.RO de ce a ales să vină în sprijinul colegului și prietenului Danciu-gol, totodată, transmițând că nu l-a căutat absolut nimeni de la formația care este în Liga 1.

”Fac individualizare cu ăia mici. Practic, lucrez gratis, îți dai seama. Am zis să fac o chestie pentru Danciu, pentru copii, câteva ore, de drag.

De la Dinamo, echipa din prima ligă, nu m-a căutat absolut nimeni. Oricum, lucrurile nu stau chiar roz acolo, nu cred că se gândeau la mine. Având în vedere situația financiară, sportivă, tot, este o mare problemă acolo. Nu-mi dă prea mari speranțe. OK, te salvezi de la retrogradare acum, dar la anul ce faci? Ajungi tot aici, tot în zona asta. Aaa, se așteaptă un miracol, un investitor-minune.

Să ajungă Clinceniul să aibă 3-0 în Ștefan cel Mare în minutul 17, cu gol din corner, nu-ți oferă niciun viitor. Iar în play-out se va juca pe viață și pe moarte, trebuie să aduni fiecare punct. Trebuie să fii concentrat sută la sută, iar toți vor dori să ia și pielea după tine. Nu știu dacă ar fi un miracol ca Dinamo să se salveze, mai sunt și alții în situații grele.

Problema la Dinamo e că nu există liniște. Acum e politica oamenilor care conduc Dinamo, cei din galerie, din PCH, din DDB, care au investit niște bani, au împrumutat clubul, mai departe dacă ei cred că sunt buni conducători… Dar fiecare e bun pe domeniul lui. Ei sunt foarte buni la organizarea suporterilor, să pună în scenă coregrafii, poate că la conducerea clubului ar trebui să fie niște specialiști. Dar nu mă bag, nu m-a căutat nimeni, îmi pare rău de situația clubului. Și-mi pare rău că nu s-au adus profesioniști la club! Uite, și la juniori, foarte mulți copii de valoare pleacă fiindcă nu sunt profesioniști, sunt puști care vor să crească.

Nu se mai aduc jucători străini de valoare. Vin doar cei pe care să-i bage Dinamo în formă! Ori tu ai nevoie de oameni care să intre imediat și să-ți aducă victorii. Dar dacă nu sunt bani, nu poți judeca. A ajuns un club de talia lui Dinamo să fie cumpărat de unul pe care nu-l știe nimeni! Și când vinzi o casă, îți dă celălalt o garanție, apoi, dacă nu aduce toți banii, nu i-o dai!”, a reacționat Marius Niculae pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și

Vlad Voiculescu, telegrafic după tragedia de la ”Victor Babeș”: “Am aflat despre probleme în jurul orei 18:30”