--> -->

Marius Manole, fără secrete: ”Am fumat marijuana, am făcut sex în teatru, acum îmi place asta”

Marius Manole, 42 de ani, a fost invitat în această seară în podcast-ul lui Damian Drăghici și a ieșit un interviu relaxant și inteligent, de toată frumusețea.

Actorul cu origini moldovenești a vorbit cu o sinceritate debordantă despre el, despre copilăria sa, despre ceea ce nu mai suportă la teatrul românesc. În ceea ce-l privește, Marius a povestit cu sinceritatea ce-i place și ce frici are.

”Am o stea norocoasă. Eu sunt de părere că destinul nostru este gata scris, iar noi doar urmăm ceea ce este scris. Cea mai mare frică a mea este frica de moarte. Mai am și una: de boală, să stau pe capul cuiva, să nu pot face nimic.

Dacă aș putea să fac un miracol? Hmmm, cred că aș face în așa fel încât să nu mai sufere nimeni de foame! Ce sfat aș da? Trăiți, oameni buni, trăiți, trăiți, că o să muriți! Fiți curioși, zâmbiți, aveți curaj să o luați mereu de la capăt. Știu oameni care trăiesc în minciună, dar noi, oamenii, avem capacitatea de a fi frumoși, inventivi, curajoși.

Și să suferi din dragoste mi se pare cel mai tare lucru în viață”, a povestit Marius Manole în fața lui Damian Drăghici. Actorul a recunoscut apoi, nonșalant: ”Da, am făcut sex în sala de teatru, am fumat și iarbă. Dar nu m-aș apuca de droguri, eu sunt tipul de om vicios, probabil, dacă aș face-o, într-un an aș vinde tot, și dinții, ca să-mi întrețin viciul.

Am fumat mult, am fost și în pragul alcoolismului, acum, încă mă lupt cu fumatul. Sunt genul când fumez 15 mii de țigări, când nu fumez niciuna, când beau cinci nopți la rând, când nu beau deloc. Acum, mi-e drag să trăiesc sănătos, am trecut peste perioada aceea de artist, mă simt mai creativ, având o viață mai sănătoasă. OK, mai beau câte un pahar de vin, că se mai face o sticlă, asta e!”, a povestit, amuzat, Manole.

Citește și

George Simion, fotbalistul: ”Fundaș și portar”