Mario Niculae, apărat de jucători: ”Se descurcă și rezolvă”

Managerul sportiv, Mario Nicolae (35 de ani), a fost unul dintre cei mai contestați din istoria recentă a clubului din Ștefan cel Mare. Fost angajat la FC Argeș, unde a lucrat direct cu Giuseppe Giannini, la U Cluj și Petrolul Ploiești, Mario a fost ținta predilectă și a celor mai multe glorii ale clubului din Ștefan cel Mare, criticat pe toate tonurile.

Totuși, Mario Nicolae are sprijinul celor cu care lucrează direct, mai exact al staff-ului tehnic, jucătorilor și oamenilor care se ocupă direct de echipă. Conform surselor Gazetei Sporturilor, oficialul roș-albilor este recomandat ca un bărbat descurcăreț și care rezolvă orice, așa cum spun și jucătorii, și reprezentanții formației.

Ultima problemă rezolvată de oficialul “câinilor”, pe ultima sută de metri, a fost legată de detaliile deplasării la Iași. Mai exact, echipa a plecat azi, la ora 18:00, către capitala Moldovei, a ajuns și va înnopta acolo, iar mâine ar fi trebuit să se întoarcă de la Iași, cu autocarul, drum de 8 ore.

“De la club, ni s-a transmis că nu ne încadrăm în timp ca să ne întoarcem cu avionul. Mario a vorbit și cu jucătorii, și cu staff-ul tehnic, apoi s-a interesat și a găsit 22 de bilete la avion, pentru cursa Iași – București. Omul chiar se interesează și rezolvă tot felul de situații, chiar dacă e cel mai blamat om de la Dinamo”, au povestit jucătorii.

Mario Nicolae i-a cucerit pe dinamoviștii de la echipă pentru faptul că s-a implicat în rezolvarea a diverse situații. “Mario a rezolvat cu medicamentele sponsorizate de la o companie celebră în România. Tot el a rezolvat și cu gratuitatea la testele Covid. La fel, a găsit sponsorizare pentru renovarea aparaturii din bucătărie, la Săftica. A pus la punct și cabinetul medical, a făcut rost de aparatură de fizioterapie de ultimă generație. Practic, el îi duce pe jucători, cu mașina, la investigațiile medicale.

Până și cu duba care să transporte materialele la stadion tot el a rezolvat. Ajută pe toată lumea, sincer, se vede că e cu credința, fiindcă nu replică atunci când este contrat. «Să zică orice-or zice, important este să se vadă că n-am trecut degeaba pe aici», replică el”, au povestit dinamoviștii.

Citește și

A lămurit situația lui Albentosa: ”Este o situație specială cu el”