Mario Nicolae, director sportiv în Danemarca! Confundat cu ”Săgeată”

Mario Adrian Nicolae, 36 de ani, fostul director sportiv al celor de la Dinamo, a fost prezentat ca noul director sportiv al danezilor de la Vejle, fosta echipă a lui Constantin Gâlcă.

Aceasta după ce a fost acuzat săptămânile trecute că a plecat cu aparatura din cantonamentul de la Săftica.

Au crezut că e fostul atacant dinamovist

Presa daneză a căutat rapid date despre noul oficial al celor de la Vejle și l-au găsit pe Marius Niculae, actual angajat la FRF.

Publicația tipsbladet.dk l-a confundat pe fostul oficial dinamovist cu cel poreclit ”Săgeată”, fostul atacant și golgeter dinamovist, mult mai cunoscut în fotbal.

”Marius Nicolae are un trecut ca atacant, cu 44 de meciuri la echipa națională a României. A jucat la echipe precum Sporting Lisabona, Mainz și la mai multe cluburi românești”, a scris sursa citată, făcând referire la cariera lui ”Săgeată”.

Vejle a terminat anul calendaristic pe ultimul loc în Danemarca. Are doar nouă puncte după 17 etape și este la un singur punct de următoarea clasată. Prima etapă din 2022 pentru Vejle va fi în deplasare, pe terenul celor de la Silkeborg.

”Vrem să ne salvăm”

„Sunt mândru să fiu aici. Datorită cantonamentelor din Turcia și a experienței am cunoscut mai mulți angajați ai lui Vejle. Obiectivul pe termen scurt este să ne salvăm de la retrogradare.

Apoi, trebuie să găsim un echilibru la echipă și să reușim să aducem jucători care, în acest moment, nu și-ar dori să vină la Vejle. Nu e ceva care să se întâmple imediat, dar asta este ambiția mea.

Știu că vor fi fani care se vor întreba ce garanții poate oferi un director sportiv din România în fotbalul scandinav. Vreau să subliniez că am responsabilitatea de a implementa strategia dorită de conducere și de patronat”, a spus Mario Niculae, pentru site-ul oficial al celor de la Vejle.

Citește și

Raed Arafat anunță valul cinci al pandemiei: efectul petrecerilor de Revelion