--> -->

Mario Iorgulescu, sfidător din Italia: ”Mafia. Viață bună”

Condamnat la 15 ani și 8 opt luni de închisoare, Mario Iorgulescu (27 de anI) a avut o primă apariție publică, la aproape 4 ani de la accidentul mortal provocat în 2019.

Dat în urmărire generală, Mario Iorgulescu a fugit în Italia, acolo unde avocații lui susțin că se află internat într-o clinică de tratament pentru pacienții cu probleme psihice.

A mai luat în greutate

Mario Iorgulescu și-a reactivat contul de Instagram și a postat azi o primă fotografie cu el, după ce în trecut publica doar imagini cu mașini de lux sau de la petreceri de fițe.

În fotografia postată, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal arată complet schimbat, având câteva kilograme în plus față de perioada de dinaintea accidentului.

Haștagist

În imaginea publicată de Prosport, Iorgulescu a atașat și un mesaj, format din câteva hashtag-uri, în engleză: ”#Relaxare, #Viațăbună, #CredeÎnLege, #LegeȘiOrdine, #Dreptate, #Mafia, #ToateBune”.

Ulterior, a șters fotografia respectivă și postat-o din nou, dar cu alte hashtag-uri: „#Dumnezeu, #NuRenunțaNiciodată, #AiÎncredereÎnDumnezeu, #Trăiește-țiViața”.

Citește și

Mai rău ca la ”masa verde”: Sepsi a demolat Craiova lui Mititelu