Marica: ”Mă gândesc să plec din România”

Ciprian Marica, 36 de ani, a lăsat fotbalul în plan secund, este implicat în diverse afaceri, iar una dintre ele, i-a adus o plângere penală și un scandal de proporții cu finul său, Ilie Năstase, 75 de ani.

Un important om de afaceri în domeniul imobiliar, Marica i-a povestit lui Ameri Nasrin în cadrul podcast-ului acesteia, ”Ameritat cu Nasrin”, că toate problemele și reacțiile oamenilor din ultima perioadă l-au determinat să ia în calcul să părăsească România!

”N-aș mai investi în România”

”Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai investi în România. N-am timp de regrete, sunt mulțumit cu ceea ce am realizat. Tata m-a învățat de mic valoarea banului, deși nu am avut niciodată presiunea financiară.

M-a ambiționat să fac carieră, să demonstrez cu living-room și bar în casă! Cum i-a zis Ionuț Chirilă tatei: ”Băi, i-ai dat mai mult lui fi-tu decât am eu în buzunar!”. Zicea că nu-mi găsesc motivația.

Iar eu mă întorceam cu banii acasă și-i dădeam tatei înapoi. Voiam să demonstrez că nu stau pe banii părinților, ci pot eu să-i fac, am vrut să arăt că sunt capabil. Aș minți să spun că m-am modelat singur, am avut nevoie de oameni, de mentori, care să mă sprijine”, a relatat Ciprian.

”Poate ei ar avea un viitor afară”

Marica a fost precis când și-a manifestat nemulțumirile: ”Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți.

Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România. Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta.

Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”.

Citește și

Relația lui Florin Piersic jr cu tatăl său, celebru: ”M-a șocat”