Marica: ”Înjur în trafic, dar a ajuns să-mi pară rău”

Ciprian Marica, 36 de ani, a lăsat fotbalul deoparte, fiind tot mai implicat în afaceri, în special în imobiliare.

În podcast-ul ”Ameritat cu Nasrin”, fostul internațional a dezvăluit că ia în calcul să plece din România, nemulțumit de diverse scandaluri în care a fost implicat, considerând că nu se regăsește în diverse detalii ale traiului de aici.

”Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai investi în România”, a spus Marica.

”Am cât mai puține așteptări”

”Nu mă cert cu oamenii, nu sunt conflictual, știu să recunosc atunci când greșesc. Nu sunt orgolios, mândru, sunt un tip normal. N-am nici așteptări, nici dezamăgiri de la oamenii din jur! N-am fost așa de la început, am învățat pe parcurs.

Acest detaliu nu mă mai afectează atât de tare. Am cât mai puține așteptări. Da, mă deranjează când cineva face ceva intenționat, dar o greșeală umană o accept oricând”, i-a povestit Ciprian lui Ameri.

”Tata m-a învățat când nu știi, taci!”

Fostul fotbalist a explicat și ce anume face rău, dar regretă ulterior: ”Înjur în trafic, dar a ajuns să-mi pară rău. Toți suntem grăbiți. Sincer, înjur la volan, dar apoi îmi pare rău. ”Lasă, mă, omul, s-o grăbi și el”, îmi spun”.

”Fericirea constantă nu există. Sunt momente de bucurie pe care le simt. Succesul nu există permanent, când îl ai, trebuie să-l trăiești la maximum. Conștient că nu va dura la nesfărșit. Când te preocupă de ceilalți, uiți de tine! Nu mă preocupă, nu pun preț, pe cei care vorbesc doar așa, să fie. Nu poți mulțumi pe toată lumea.

Tata m-a învățat așa: ”Când nu știi, taci!”. Dacă vorbești și-o faci prost… Dacă taci, că nu știi, ai o șansă, afli…

Eu sunt strict, așa cum au fost și părinții mei. Să-și facă patul, ei! Să se spele pe dinți, apoi restul. Își permit dulciuri, știu care sunt bucuriile copilăriei, dar cu limită. Nu vreau neapărat să-mi calce pe urme, eu am făcut ceea ce mi-a plăcut, iar părinții m-au susținut. Ei încerc să-i ajut să-și descopere vocația”, a mai zis Ciprian, care are doi băieți cu partenera sa, Ioana.

Citește și

Părintele Vasile Ioana: „O simt pe soție după cum trântește ușa în parcare”