--> -->

Marica despre noul Dinamo: ”Dânșii caută parteneri”

Ciprian Marica este încântat de modul în care arată Dinamo în momentul de față, cu noua conducere, și a subliniat că roș-albii caută și alți parteneri pentru proiectul din Ștefan cel Mare.

Fost atacant în ”Groapă”, Ciprian Marica a rămas cu sufletul alături de Dinamo și îi atenționează pe actualii conducători că ”mai sunt multe probleme de rezolvat”.

Cubul a fost preluat de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu de la Dorin Șerdean.

”Sper să-i găsească”

”Mă bucur că văd noi acționari, fețe noi la Dinamo. Chiar i-am văzut pe actualii conducători, pe domnul Zăvăleanu, care era cu zâmbetul pe buze, plin de speranță că s-a găsit o soluție pentru Dinamo.

Știu că dânșii caută parteneri, oameni potenți care să vină lângă echipă. Sper să-i și găsească! Sper să nu fie neglijate anumite spețe. Încă mai sunt multe probleme de rezolvat la Dinamo”, a spus Ciprian Marica, pentru ProSport.

Laude pentru Ovidiu Burcă: ”Sper să se califice în play-off!”

Ciprian Marica așteaptă prezența lui Dinamo în play-off-ul din Liga 2, mai ales că roș-albii depind doar de ei în lupta pentru un loc între primele șase echipe.

În contextul în care liderul CSA Steaua nu va putea promova în Superliga indiferent de locul pe care va încheia sezonul, orice formație care nu va termina play-off-ul pe ultima poziție, a șasea, va fi calificată măcar la barajul de promovare / menținere.

”Sper să se califice în play-off și, clar, ar atrage mult mai mult atenția. În play-off, dacă stăm bine să ne gândim, toate echipele au șanse. E posibil orice! Și atunci ar fi fantastic! Merită apreciat Ovidiu Burcă, pentru că a acceptat să meargă la Dinamo într-o situație nu grea, ci foarte grea. Și uite că a reușit să o aducă pe linia de plutire. Merită felicitat!

Bravo Ovidiu Burcă, ai reușit să stabilizezi echipa într-o situație grea”, a punctat fostul atacant, fost coechipier al actualului tehnician, alături de care a cucerit titlul la Dinamo.

Citește și

Dani Oțil, reacție bizară: ”M-am lovit la fotbal și am visat că am picioarele rupte”