Marian Godină pregătește primul lui spectacol de stand-up!

Marian Godină, polițistul recunoscut pentru diverse postări în mediul virtual, a anunțat ce plan mare are.

Totodată, a transmis unde poate fi văzut, ce subiecte va aborda, dar și că biletele care au fost puse în vânzare s-au epuizat deja.

În urmă cu mai bine de o săptămână, pe pagina lui de Facebook, unde are peste 635.000 de urmăritori, Marian Godină a dezvăluit că pregătește un spectacol de stand-up.

Cum se numește show-ul, unde va fi

Polițistul le-a transmis fanilor lui, pe Facebook: „Când mi-am scris textul pentru numărul meu de stand-up, m-am bucurat să văd că am avut suficientă inspirație încât să adun peste 20 de pagini.

Pe moment uitasem că va trebui să-l și învăț. «Cine v-a lucrat aici?» se numește și îl voi pune în scenă la finalul acestei luni, în București”, a explicat polițistul, care astăzi a dat vestea cea mare.

Primul lui spectacol de stand-up are loc într-un pub din București, pe 29 ianuarie.

Multe dintre glumele sale vor fi legate de renovarea casei sale, la care a muncit pe toată perioada verii.

Cât costă un bilet

La reducere, un bilet la spectacolul de stand-up al lui Marian Godină costă 31 de lei, prețul întreg fiind de 49 de lei, însă la doar o oră de la punerea lor în vânzare, acestea au fost epuizate, semn că cererea a fost mare.

„Cu mari emoții, dau de veste că biletele pentru primul meu număr de stand-up sunt disponibile. (…) Vă aștept acolo pe 29 ianuarie”, a mai transmis polițistul, care a revenit apoi cu un mesaj, după ce biletele au fost vândute.

„Faptul că spectacolul a fost sold out la aproximativ o oră după ce am postat mă onorează, dar pune și o presiune în plus pe mine. Sunt conștient că în primul rând a fost curiozitatea cea care a îndemnat la cumpărarea biletelor, ci nu că aș fi eu comediant.

Mai mult, este și meritul comedianților care vor apărea pe aceeași scenă. Vă mulțumesc și sper să nu plecați dezamăgiți”, a mai dezvăluit Marian Godină, care a stârnit multe reacții cu vestea despre spectacolul lui de stand-up.

Citește și

Sâmbătă, ninge ca la munte în București: temperaturi de -13 grade Celsius