Mărginean explică de unde provin cei 58.800 de euro pe care-i are de primit: ”Sunt banii mei, domnilor”

Ioan Mărginean a vorbit astăzi la PRO X despre informația care a apărut în presă conform căreia trebuie să ia 58.800 de euro de la Mediaș după ce și-a dat demisia.

”Un băiat, să-i spunem Mărginean Ioan, a preluat clubul Gaz Metan cu domnul Pustai și a promovat gruparea din B în A. Promovând, 1,280 de milioane de euro au intrat în club și am putut să facem un plan de reorganizare pentru a ține clubul în viață, fiindcă avea datorii de 3 milioane de euro.

În munca mea de administrator special, aveam bonusuri de performanță, ca orice manager. Am administrat aproape 13 milioane de euro. Nu credeți că peste tot în lume, în China, în America, managerul are bonusuri de performanță? Și 1 la sută. Eu n-am luat banii din 2016, din 2017… Ăia sunt banii mei, domnilor! A fost o negociere, e grav că acte de o asemenea importanță au ieșit din club și-au fost date publicității. Pe foaie sunt două semnături, nu are număr de înregistrare, nu are ștampilă.

Administratorul judiciar după ce și-a încheiat problema, pe baza legii sportului, el a încheiat un contract de manager general care a trecut prin Comitetul creditorilor, clubul fiind în reorganizare, prevăzând că va fi o problemă cu continuitatea și cu semnătura. Cristi Pustai se judecă cu Valentin Iordănescu, sunt două decizii ale Comitetului Director. Nu eu decid. Oficial, nu este o hotărâre judecătorească, va judeca Tribunalul Mediaș.

E o făcătură a televiziunii domnului primar din Mediaș, Nova TV”, a declarat Ioan Mărginean la PRO X.

Citește și:

Anunț de ultimă oră al lui Orban. Detalii despre purtarea măștilor de protecție

No Comments Yet

Comments are closed