--> -->

Marea surpriză a lui Uhrin cu Sepsi

Dinamo parcurge din nou o perioadă nefastă din punct de vedere al rezultatelor, după trei eșecuri consecutive, începând tocmai de la unul contra lui Sepsi, scor 1-3, în penultima etapă a sezonului regulat.

Cele două formații se vor întâlni din nou, duminică, iar gruparea din Sfântu Gheorghe are planuri mult mai îndrăznețe decât roș-albii lui Dusan Uhrin.

Dacă Dinamo se chinuie să evite retrogradarea, Sepsi vrea să prindă locul 7 pentru a lupta pentru a ajunge din nou în Conference League și dorește și Cupa României!

Eșanu, înapoi între buturi

Antrenorul ceh al ”câinilor” a declarat public că este conștient de faptul că misiunea sa și a echipei este mult mai grea decât în primăvara 2021, când Dinamo a evitat retrogradarea. Mai ales că acum Uhrin a preluat formația din mers, cu trei zile înaintea startului play-out-ului.

Printre mutările pe care tehnicianul le are în vedere în cel mai scurt timp posibil, chiar de la etapa cu Sepsi, este să apeleze din nou la serviciile lui Mihai Eșanu, goal-keeper-ul de 23 de ani.

A fost foarte bun play-out-ul trecut

Eșanu îi va lua locul între buturi lui Cristiano Figueiredo, care nu a excelat până acum în tricoul bucureștenilor. Eșanu a trecut peste accidentări, a adunat 14 partide în actuala ediție. Românul a fost printre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, sub comanda lui Uhrin, în primăvara 2021, când cehul a încheiat campionatul fulminant cu 5 victorii consecutive.

În actuala ediție, Eșanu a încasat 30 de goluri în cele 14 meciuri în care a jucat. În campionatul precedent, când a preluat locul lăsat liber de spaniolii Mejias și Rene, Mihai a avut o prestație lăudată.

A apărat poarta ”câinilor” în 23 de meciuri încasând 23 de goluri. Mai mult, în play-out, în 6 meciuri în care a apărat buturile dinamoviștilor, a primit doar 3 goluri!

Citește și

Drastic: ”Dinamo pierde tot în play-out”